Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai mari patru banci elene trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai mari patru banci elene trebuie recapitalizate cu 14,4 miliarde euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in tara noastra, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile grecesti din Romania au nevoie de 14 mld. euro

Cele mai mari patru banci din Grecia, National Bank of Greece NBG), Piraeus Bank, Eurobank Ergasias si Alpha Bank, toate cu operatiuni si in Romania, au nevoie de capital suplimentar de 14,4 miliarde euro, arata testele de stres derulate de Banca.

Care sunt cele mai mari probleme ale copiilor care ajung la psiholog: intalnim des tulburari de comportament. Parintii ne spun ca sunt depasiti de situatie

Plange in fiecare dimineata cand trebuie sa se pregateasca pentru gradinita sau scoala, acuza dureri de cap sau de burtica, se izoleaza pentru perioade mari de vreme, este violent cu colegii, refuza sa asculte indicatiile invatatoarei sau educatoarei si parintele il priveste disperat. Se declara intr-un tarziu depasit de situatie si paseste cu cel mic in cabinetul unui consilier scolar sau al unui psiholog.

VIDEO. Top 10 cele mai bune filme de GROAZA, pe care nu trebuie sa le ratezi de Halloween

Seara de Halloween este o ocazie sa te distrezi cu un maraton de filme de groaza, alaturi de familie sau prieteni. The Independent a realizat un top 10 al celor mai bune filme de Halloween din toate timpurile.

Liderul de sindicat al unuia dintre cei mai mari angajatori din Transilvania: in Leoni este o situatie aproape de sclavagism

Dupa ce s-a speculat de nenumarate ori ca angajatii producatorului german Leoni, unul dintre cei mai mari angajatori din Transilvania, ar lucra pana la epuizare, liderul lor de sindicat confirma asta, sustinand in cadrul unei dezbateri a Codului Muncii ca de la Leoni pleaca ambulanta de 4-5 ori pe noapte.

Cele mai vechi file scrise in limba romana si cele mai vechi icoane datate, restaurate printr-un proiect al CJ Alba

Autoritati locale, istorici, clerici si personalitati culturale marcante au participat vineri, la evenimentul de prezentare publica pentru partile interesate a unuia dintre cele mai importante puncte de atractie ale judetului Alba: MUSEIKON, un complex muzeal unic in Transilvania, ce va gazdui de la carte veche si obiecte de patrimoniu de reala valoare pana la o colectie impresionanta de icoane.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Sore, Anda Adam sau Alexandru Ciucu si pana la Catalin Botezatu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Incendiu club Bucuresti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitala. in seara tragediei, intrarea a fost libera

Incendiu club Bucuresti. 27 de tineri si-au pierdut viata, vineri seara, iar alte 162 de persoane au fost ranite, in urma unui incendiu produs la Club Colectiv din Bucuresti. Clubul era unul dintre cele mai folosite localuri pentru concerte din Capitala.

Cele mai cool machiaje de Halloween!

Maine este Halloween-ul, iar daca participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

OMS: Tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) atrage atentia asupra faptului ca, pentru prima data, tuberculoza risca sa devina afectiunea din cauza careia mor cele mai multe persoane din lume.

Cele mai bune masini sub 10.000 de euro

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini sub 10. 000 de euro, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare sau SUV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )