Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Cascadele sunt printre cele mai frumoase minuni din muntii Romaniei. Caderile naturale de apa sunt printre cele mai interesante atractii pentru turistii care frecventeaza traseele din Carpati. continuă pe Adevărul

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania - VIDEO

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania. Marcela Topor este supranumita prima-doamna a Cataloniei, deoarece sotul ei este Carles Puigdemont, liderul separatist al.

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania, remarca El Espanol. Anca Moldovan este primul deputat roman in parlamentul spaniol, din partea Partidului Popular. Originara.

Fiica celei mai batrane mame din Romania s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cum arata Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai batrane mame din Romania, Adriana Iliescu, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Eliza are 12 ani si este o eleva model. Ea a castigat diplome la diverse olimpiade,.

Top 10 masini cu cele mai tari frane din lume

Publicatia germana Auto Motor und Sport a testat anul acesta cateva modele de masini pentru a afla cat de repede franeaza de la 100 de km/h la 0 km/h. Timpul si distanta de franare a celor mai rapide masini din lume sunt de doua ori mai mici decat a.

Care sunt cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul se regaseste in top

Bucuresti, Kiev si New Delhi sunt in 2017 pe locul zece in topul celor mai ieftine orase din lume, arata studiul Worldwide Cost of Living publicat luni de Economist Intelligence Unit EIU), transmite.

A doua cea mai mare banca din Romania vrea sa investeasca intr-o banca de top din Republica Moldova

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca comerciala din Romania, si-a anuntat marti interntia de a investi in Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobandind o participatie initiala de peste 39% din capitalul social al acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )