Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari tragedii rutiere care au indoliat Romania in ultimele decenii. Catastrofa din 1980, cand 48 de oameni au murit in chinuri groaznice la Botosani

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari tragedii rutiere care au indoliat Romania in ultimele decenii. Catastrofa din 1980, cand 48 de oameni au murit in chinuri groaznice la Botosani

Pe soselele din Romania au avut loc in ultimele decenii tragedii teribile de circulatie provocate de soferi inconstienti care s-au aventurat in trafic. continuă pe Adevărul

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

Creierul printat 3D ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere

Prin printarea 3D a unui creier fals din gel si monitorizarea cresterii acestuia, oamenii de stiinta de la Universitatea Harvard au descoperit modul in care cortexul uman isi dezvolta circumvolutiunile. Descoperirea a fost publicata in revista Nature Physics si ar putea elucida misterul legat destructura materiei noastre cenusii. Ar putea, de asemenea, ajuta chiar la [].

China lucreaza puternic la imaginea capitalista - Cele mai mari sume cheltuite pe transferurile din fotbal din aceasta iarna: Liga a doua chineza, peste Bundesliga

Constantin Budescu a lasat liderul din Liga 1 pentru o formatie oarecare din liga a doua din China n. r. Dalian Yifang). La prima vedere, inca un exemplu de fotbalist cu potential care lasa capitolul performanta in umbra banilor. Daca privim insa mai atent, vom observa ca in a doua liga din China au fost investiti mai multi bani in aceasta iarna decat in. Bundesliga! In total, conform transfermarkt. de, chinezii au aruncat aproximativ 200 de milioane de euro pe transferuri, devansand fara probleme liderul din ultimii ani, Premier League.

CRONOLOGIE: Cele mai grave accidente in care au fost implicate microbuze, in ultimul an

In 2015 si 2016, au avut loc 24 de accidente grave de microbuz. Cel mai recent este cel de vineri, in care au murit cinci persoane si alte aproximativ 30 de persoane au fost ranite, pe DN 1, la Strejnic, judetul Prahova.

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

PROIECT Mamele care adopta copii mai mari de doi ani primesc o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate, marti, de Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor.

Automobile Dacia: Angajatii vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% potrivit negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, transmite compania.

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa.

Scandal la Hollywood! Filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar, copiat din productii rusesti? (VIDEO)

Controversa fara margini la Hollywood! The Revenant, filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar si care ii poate aduce lui Leonardo DiCaprio in sfarsit statueta de aur, este acuzat ca ar fi o copie dupa mai multe filme rusesti, toate in regia lui Andrei Tarkovsky.

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )