Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

România Liberă România Liberă,
Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). continuă pe România Liberă

Record dramatic selfie-ul incheiat cu cele mai multe decese

In ultimii ani am vazut tot mai multe situatii in care doritorii de selfie-uri au apelat la circumstante extreme pentru a se imortaliza, un record dramatic ce a avut loc zilele trecute fiind apogeul acestui trend. Anul trecut au avut loc mai multe decese provocate de selfie-uri decat de rechini, iar 2016 se pare ca [].

Cele mai lungi 10 zboruri directe din lume

Trei noi zboruri directe care ne vor tine in avion aproape 20 de ore sunt pe lista companiilor aeriene, devenind cele mai lungi rute fara oprire din lume Singapore-New York cu Singapore Airlines - 15. 288 km in 19 ore, Doha-Auckland cu Qatar Airways -.

Raspunsul minunat dat de o celebra gimnasta din Romania unei companii de telefonie mobila

Daniela Silivas este una dintre cele mai mari gimnaste din istoria sportului. Iar cei de la Orange s-au gandit sa rememoreze pe pagina lor de internet performantele marii campioane intr-un portret amplu. Numai ca.

Cele mai bune trei licee din Paris au primit amenintari anonime

Mai multe licee pariziene, insa si scoli din Lyon centrul Frantei) si din Regatul Unit au primit luni amenintari anonime.

Cele mai bizare povesti cu OZN-uri facute publice de CIA

Agentia americana CIA a dat publicitatii mai multe dosare secrete din anii 1950, legate de farfurii zburatoare si presupuse intalniri cu extraterestri. Faptul ca majoritatea acestor povesti cu OZN-uri au aparut in anii 50 nu e tocmai surprinzator. Atunciincepea cursa pentru cucerirea spatiului cosmic, filmele SF precum The Flying Saucer amplificauideea ca extraterestrii si masinile [].

Are varsta unui prescolar si a salvat deja mai multe vieti omenesti. Jandarmeria Romana a postat povestea lui pe Facebook

Jandarmeria Romana a postat pe pagina oficiala de Facebook povestea lui MIX, cainele care are varsta unui prescolar si a salvat deja mai multe vieti omenesti. Auzim adesea spunadu-se, cainele este cel.

Mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu in mai multe orase din tara

Mii de persoane s-au adunat, sambata, in mai multe orase din tara, pentru a participa la mitinguri de solidaritate cu familia Bodnariu, ai carei copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene, relateaza Agerpres.

Cele mai bune destinatii romantice pentru o escapada de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor sau Valentine039;s Day si, de ce nu, intreaga luna februarie sunt un argument bun sa luati o pauza si sa calatoriti impreuna. Asa ca am pregatit pentru voi o lista cu cele mai bune destinatii romantice, pe langa clasicele Paris,.

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

Cele mai bune 6 alimente pentru o viata lunga

Michael Greger, medic si expert in nutritie, a alcatuit o lista cu cele mai sanatoase 6 alimente pe care ar trebui sa le consumam in fiecare zi si care ne pot creste speranta de viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )