Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai mari vedete au pozat seminud pentru Harpers Bazaar. Care e cea mai sexy?

ADPM ADPM,
Cele mai mari vedete au pozat seminud pentru Harpers Bazaar. Care e cea mai sexy?

Fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Demi Moore sau Sharon Stone, o multime de vedete de prima mana au acceptat, de-a lungul anilor, sa pozeze seminud pentru prestigioasa revista Harpers Bazaar! . continuă pe ADPM

Sondaj USR Alba: PNL pierde majoritatea in Consiliul Local Alba Iulia. Cine are cele mai mari sanse pentru functia de primar

Un sondaj de opinie realizat de USR Alba arata ca PNL nu ar mai obtine majoritate in Consiliul Local Alba Iulia, scaderea fata de 2016 fiind de peste 15 procente.

PUN il retrage pe Vlad Turcanu din alegerile din Hancesti in favoarea lui Grigore Cobzac: Are cele mai mari sanse de a invinge candidatii PSRM si PDM

Liderul Partidului Unitatii Nationale PUN), Octavian Ticu, a anuntat marti, 28 ianurie, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa a luat decizia de a retrage candidatura lui Vlad Turcanu din alegerile parlamentare noi din circumscriptia Hancesti, pentru a-l sustine neconditionat pe fostul deputat PLDM si ex-candidatul Blocului ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie, Grigore Cobzac.

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

VIDEO Noi proteste in Franta: Ciocniri violente intre politisti si pompierii care cer salarii mai mari

Politia franceza s-a ciocnit marti cu pompierii care protesteaza la Paris fata de conditiile de munca si cer salarii mai mari, relateaza Reuters.

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Administratia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o lista cu cele mai ciudate obiecte descoperite in momentul controlului bagajelor de mana sau al celor de cala. Printre cele mai nebunesti capturi se numara 1. 200 de arme, cutite si chiar grenade.

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

UTI anunta ca a integrat aparatura intr-o baza militara din Italia unde opereaza cele mai sofisticate drone NATO

UTI Grup a furnizat module pentru doua componente software ale sistemului Alliance Ground Surveillance AGS) al NATO la baza aeriana de la Sigonella, din Italia. Acolo NATO a desfasurat cele mai noi si sofisticate drone ale aliantei - drone RQ-4 Global Hawk pentru supraveghere si recunoastere de la inalta altitudine. in Italia, UTI Grup a actionat ca subcontractant al companiei italiene Leonardo, iar valoarea contractului intre cele doua companii este de aproximativ 9 milioane Euro.

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Premiile Cesar 2020: Filmul Jaccuse al controversatului regizor Polanski, cele mai multe nominalizari VIDEO

Lungmetrajul Jaccuse al lui Roman Polanski a primit cele mai multe nominalizari pentru premiile Cesar, acordate de Academia franceza de film pe 28 februarie.

Romania, parasita de Halep si cele mai bune jucatoare: Avem loturile pentru duelul cu Rusia la Fed Cup

Romania si Rusia se vor infrunta, la 7 si 8 februarie, la Cluj, in barajul de Fed Cup care va trimite invingatoarea in turneul final de la Budapesta 14-19 aprilie).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )