Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate obiecte cu care au vrut sa se urce oamenii in avion

Administratia pentru securitatea aeroporturilor din Statele Unite a realizat o lista cu cele mai ciudate obiecte descoperite in momentul controlului bagajelor de mana sau al celor de cala. Printre cele mai nebunesti capturi se numara 1. 200 de arme, cutite si chiar grenade. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

Cele mai mari vedete au pozat seminud pentru Harpers Bazaar. Care e cea mai sexy?

Fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Demi Moore sau Sharon Stone, o multime de vedete de prima mana au acceptat, de-a lungul anilor, sa pozeze seminud pentru prestigioasa revista Harpers Bazaar! .

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

Corporate News. Bijuteriile industriilor: Companiile cele mai admirate de lumea afacerilor

Sistemul de punctaj utilizat in sondajul Cele Mai Admirate Companii al revistei Fortune le favorizeaza pe acelea despre care concurentii lor recunosc ca fac bine multe alte lucruri. Nicio companie nu ilustreaza mai bine aceasta decat Apple, care este in varful listei All-Stars.

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

Biblia Diavolului este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Ce scrie in el

Codex Gigas, cunoscut si ca Biblia Diavolului, este unul din cele mai vechi si mai stranii manuscrise din lume. Originea sa este invaluita in legende, mistere intunecate! .

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori au instalatie de climatizare, camere de supraveghere si baie

Cele mai moderne vagoane de dormit ale CFR Calatori sunt dotate cu instalatie de climatizare, camere de supraveghere iar in cateva compartimente exista si cate o cabina cu baie, dupa cum se arata in pozele publicate de un angajat al companiei de.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )