Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai misto modele de tricouri personalizate unice

Adevărul Adevărul,
Cele mai misto modele de tricouri personalizate unice

Vara este momentul ideal in care putem sa ne gandim ce tricou sa purtam, care sa nu fie banal si care sa spuna ceva despre caracterul si personalitatea noastra. Si ar fi si pacat sa nu recurgem la aceasta varianta in conditiile in care posibilitatile oferite asazi de firmele specializate sunt practic nelimitate. continuă pe Adevărul

Vacanta in Spania: Plaje cu cele mai frumoase peisaje in care sa mergi vara asta

Spania este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru plaja. Nu doar ca are printre cele mai bune servicii pentru turisti, dar Spania impresioneaza prin peisajele absolut spectaculoase, unice, foarte bine protejate. Iata cateva.

Mesaje, sms-uri si felicitari de Sfintii Petru si Pavel. Cele mai inspirate mesaje

In ziua de 29 iunie se praznuiesc sfintii Apostoli Petru si Pavel. Iata care sunt cele mai frumoase mesaje si cum sa feliciti mai bine persoanele care poarta aceste nume! Sfintii Petru si Pavel Sfintii Apostoli Petru si Pavel se amintesc pe 29 iunie, prilej pentru romani pentru o alta mare sarbatoare. Daca vrei sa .

MediaStandard: Cele mai celebre 5 scandaluri mediatice care au aratat meritele jurnalismului de investigatie

De mai bine de un secol jurnalistii din Statele Unite au indeplinit cu vigilenta rolul de caine de paza al democratiei, aducand in atentia opiniei publice cele mai grave derapaje democratice. Cu fiecare scandal major scos la iveala jurnalismul de investigatie de peste Ocean a setat cele mai inalte standarde deontologice, contribuind astfel la consolidarea democratiei. Mediastandard. ro va prezinta in continuare 5 cazuri celebre scoase la lumina de presa americana. Acestea ne dezvaluie meritele jurnalismului de investigatie.

Subiect si predicat. Cele mai spectaculoase stiri false din istorie - VIDEO

Cele mai spectaculoase stiri false din istorie au fost prezentate la emisiunea Subiect si predicat, cu Ana Iorga. in august 1835, The New York Sun a publicat mai multe articole despre descoperirea vietii pe.

Descoperiti. Istoricul Marius Oprea, despre cum au acaparat securistii cele mai importante sectoare din economie si politica

Istoricul Marius Oprea, care a scrisMostenitorii Securitatii, a vorbit la emisiunea Descoperiti, prezentata de Andreea Sava,despre cum au acaparat vechii si noii securisti cele mai.

Viorica Dancila: Este momentul nostru sa dovedim ca suntem echipa cu cele mai bune solutii

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca PSD a avut guvernarile cu cele mai bune rezultate pentru romani. Este momentul nostru sa dovedim inca o data ca suntem echipa.

Samsung Galaxy Note 10 apare in cele mai bune poze. Ce are diferit

Samsung Galaxy Note 10 va fi anuntat candva in august. Pana atunci, cele mai noi detalii il dau drept un telefon foarte bun. Ar putea avea insa o problema mare. Samsung Galaxy Note 10 va fi.

Desi economia creste puternic iar dobanzile sunt mici, investitiile firmelor romanesti sunt printre cele mai mici din UE.

Desi economia romaneasca are printre cele mai mari rate de crestere, firmele locale investesc foarte putin sau deloc. Conform celui mai recent sondaj de Investitii al BEI EIBIS 2018), suntem la coada statelor europene din acest punct de vedere. Mai putin de sapte din zece firme 68%) au confirmat ca au facut investitii in anul 2018, mult sub media UE si Europa Centrala si de Est ECE), de 87% si respectiv de 79%. Aceasta deficienta de investitie a devenit persistenta in ultimii trei ani, sugerand ca in Romania ar exista factori structurali care impiedica apetitul companiilor de a investi si care scad gradul de antreprenoriat.

Cele mai populare strazi de shopping din lume

Atunci cand plecam in vacanta, pe to do list punem, cel mai adesea, si o sesiune de cumparaturi, fie ca este vorba de chilipiruri sau brand-uri pe care nu le gasim in tara. Tocmai de aceea, destinatiile cele mai vizitate de turisti au.

CHRISTIAN TOUR: Cele mai scumpe hoteluri de pe litoral, primele rezervate de turistii romani

Romanii care merg in vacanta de vara in statiunile de pe litoralul romanesc prefera sa-si petreaca sejurul in hoteluri de top, de 4 si 5 stele, care functioneaza in regim all inclusive, acestea fiind si primele rezervate, arata o analiza a agentiei de turism Christian Tour.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )