Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai populare strazi de shopping din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai populare strazi de shopping din lume

Atunci cand plecam in vacanta, pe to do list punem, cel mai adesea, si o sesiune de cumparaturi, fie ca este vorba de chilipiruri sau brand-uri pe care nu le gasim in tara. Tocmai de aceea, destinatiile cele mai vizitate de turisti au. continuă pe Wall-Street Ro

Investitiile pentru confort ce sisteme sunt printre cele mai populare pentru gospodarii

Viata la tara nu este usoara, chiar daca se tine cont de evolutie, de trai modern. Multe dintre zonele urbane limitrofe sau sate intregi din tara au conditii minime, nu au sistem centralizat de apa, ga.

Cum se gateste Hremzli, unul dintre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures

O reteta extrem de simpla, care poate tine loc de o gustare rapida este Hremzli. Seamana cu niste chiftelute plate din cartofi si sunt printre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures.

ANUL TRECUT: Tara noastra, cele mai mici preturi la alimente din Europa

Tara noastra avea, anul trecut, cele mai reduse preturi la alimente dintre tarile Uniunii Europene, cu 34,6% mai scazute decat media UE, iar la recreatie si cultura cu 41,6% sub medie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Papua Noua Guinee: Ulawun, unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume, a intrat in eruptie

Vulcanul Ulawun din Papua Noua Guinee, considerat unul dintre cei mai periculosi din lume, a intrat miercuri in eruptie, au anuntat autoritatile, care au recurs la evacuari, scrie AFP.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

MediaStandard: Cele mai celebre 5 scandaluri mediatice care au aratat meritele jurnalismului de investigatie

De mai bine de un secol jurnalistii din Statele Unite au indeplinit cu vigilenta rolul de caine de paza al democratiei, aducand in atentia opiniei publice cele mai grave derapaje democratice. Cu fiecare scandal major scos la iveala jurnalismul de investigatie de peste Ocean a setat cele mai inalte standarde deontologice, contribuind astfel la consolidarea democratiei. Mediastandard. ro va prezinta in continuare 5 cazuri celebre scoase la lumina de presa americana. Acestea ne dezvaluie meritele jurnalismului de investigatie.

Cristi Chivu, un barbat implinit. Fostul capitan al Romaniei are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii

Cristi Chivu, fostul capitan al Romaniei, este un barbat implinit, caci are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii. Fostul fotbalist formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc alaturi de Adelina Chivu. Armonia din familia celor doi se poate remarca si din felul in care .

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )