Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Vaslui, judetul cu peste 100 de noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 209 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce Vaslui deschide topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri - 104. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Bacau si Ilfov. Doar doua judete au raportat sub zece imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Municipiul Bucuresti 210) si judetele Bacau 102), Ilfov 92), Prahova 87) si Iasi 78) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 281 - continua sa fie raportate in Capitala, in timp ce topul judetelor este deschis de Galati. Cele mai putine imbolnaviri noi - 3 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Mehedinti.

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Iasi, Cluj si Constanta Doar 3 judete au sub 10 cazuri

Municipiul Bucuresti 231) si judetele Iasi 80), Cluj 72) si Constanta 72) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Galati este pe locul II, iar judetele Constanta si Bacau pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se mentine pe prima pozitie la numarul de cazuri nou confirmate in ultimele 24 de ore, urmat de doua judete din Moldova, Iasi si Bacau.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Vaslui este pe locul II, iar Constanta, pe locul III.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde: in Bucuresti, Alianta PNL-USR PLUS castiga cele mai multe primarii de sector. PSD ramane cu un singur mandat de primar

Potrivit exit poll-ului, realizat de casa de sondare CURS-Avangarde, date valabile pentru ora 19. 30candidatii sustinuti de alianta PNL-USR PLUS au castigat alegerile pentru Primariile din Sectorul 1, Sectoru.

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii .

Independentul Alin Moldoveanu a castigat alegerile la Campina in cele mai multe sectii din oras

Alin Moldoveanu, candidat independent pentru functia de primar al municipiului Campina, a castigat alegerile in cele mai multe sectii de vot din oras, conform numaratorii paralele.

Alexandru Rafila demasca sistemul sanitar. Motivul pentru care Romania are cele mai multe decese cauzate de COVID-19. Ce se intampla in spitale

Medicul Alexandru Rafila vine cu vesti proaste in contextul in care, pe zi ce trece, numarul cazurilor de COVID-19 cresc alarmant. Reprezentantul Romaniei la OMS se asteapta la rezultate mai ingrijoratoare odata cu deschiderea scolilor, asa cum a fost si in cazul reinceperii mai multor activitati, incepand cu 1 septembrie. Specialistul a oferit de asemenea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )