Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Playtech Playtech,
Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online. Ce loc ocupa Bucuresti in clasament. Rusine!

Orasul din Romania cu cele mai bune servicii online este orasul Cluj Napoca. Bucurestiul se afla la coada clasamentului. Este concluzia la care au ajuns profesori Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dupa ce au facut o evaluare a guvernarii electronice din toate orasele din tara noastra. Clujul este orasul din Romania cu cele mai bune servicii . continuă pe Playtech

City-break in septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinatie urbana

Niciodata nu sunt prea multe haine. Daca este nevoie de ele?, ar spune unele femei. Adevarat, tocmai de aceea exista o tehnica prin care iti poti construi o garderoba capsula ori, daca vrei sa pleci intr-o minivacanta in aceasta toamna, te poti folosi de o regula usoara: realizarea tinutelor inainte de plecare. Cele mai bune .

Trucuri de frumusete de pe vremea bunicii. Cele mai bune masti si creme de fata

Oricine poate arata bine cu bani, spun unii. Saloane de infrumusetare, produse cosmetice care fac minuni, serviciile esteticianului, toate te fac sa arati mai tanara si, daca nu se face abuz, si mai frumoasa. Dar asta nu inseamna ca femeile cu venituri reduse sunt urate. Ba chiar ele cunosc unele trucuri de infrumusetate pe care .

Cele mai bune oferte de laptop-uri MSI pentru noul an scolar

Odata cu inceputul scolii si desfasurarea in paralel a scolii online, nevoia de gadget-uri competente, care sa permita atat desfasurarea lectiilor cat si putina distractie, a crescut. Aici intra in scena laptop-urile de la MSI.

Top 12 cele mai bune filme cu Will Smith. Rolul care l-a transformat in vedeta internationala (VIDEO)

Will Smith este un artist complet. Actor, producator, rapper si compozitor, acesta a castigat mai multe premii de-a lungul carierei. De asemenea, revista Forbes l-a desemnat cel mai profitabil actor in materie.

O solutie de mobilitate urbana sau o platforma de testare a traficului site-urilor - printre cele mai bune idei de afaceri IT din Iasi

3 echipe participante la programul Innovation Labs Iasi 2020 Demo Day au fost selectate pentru a intra in Semifinalele Nationale Demo Day Bucuresti. Iata ce proiecte au propus tinerii pasionati de IT.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

EXCLUSIV Cele mai bogate si cele mai sarace judete din Romania, in functie de cifra de afaceri. Discrepante uriase. Explicatia specialistilor

Bucuresti si Ilfov sunt cele mai puternice judete din Romania, in functie de cifra de afaceri a companiilor inregistrate, la mare distanta de restul tarii. Discrepanta intre judete, respectiv.

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

ANALIZA CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Doar 13% dintre cele 9,1 milioane de locuinte din Romania au fost construite in ultimii 30 de ani

In Romania au fost construite in perioada 1990 - 2019 aproximativ 1,22 milioane de locuinte noi, reprezentand doar 13,4% din stocul total de locuinte calculat de Institutul National de Statistica, astfel ca stocul rezidential este alcatuit preponderent din apartamente construite in regimul comunist, avand, in cele mai multe cazuri, un grad redus de confort, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )