Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire. continuă pe Hotnews

Bucurestiul are si azi cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Bucurestiul are si vineri cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

Cu cele mai multe cazuri noi si sambata, Bucurestiul se apropie de 9.500 de imbolnaviri. Cum arata situatia pe judete

Dintre cele 1. 189 de cazuri noi de COVID-19 anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, Bucurestiul are 165 si a inregistrat si astazi mai multe imbolnaviri nou-depistate decat orice alt judet din.

Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Timis, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9.

Niciun judet fara noi cazuri de COVID-19 Capitala, in continuare fruntasa

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 214 - continua sa fie in Bucuresti. intr-un singur judet - Prahova - au fost raportate peste 100 de noi imbolnaviri.

India a devenit tara care genereaza cele mai multe cazuri de COVID din lume

Numarul cazurilor de coronavirus din India a trecut astazi de trei milioane, conform datelor guvernamentale.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Prahova, iar pe locul trei se claseaza judetul Iasi.

Coronavirus in Romania: Alte 825 de cazuri noi, in urma a mai putin de 6.500 de teste. Bilantul se apropie de 80.000 37 de noi decese. Un deces, in categoria de varsta 10-19 ani

Alte 825 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate in Romania in ultimele 24 de ore, in urma a mai putin de 6. 500 de teste. Bilantul infectiilor a ajuns la 79. 330, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica. in ultima zi, s-au inregistrat 37 de noi decese, un deces fiind la categoria de varsta 10-19 ani. Cea mai tanara persoana decedata pana acum din cauza coronavirusului avea 20 de ani. Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )