Libnet.ro
UNICEF

08:30

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9. continuă pe Adevărul

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Bucurestiul are si azi cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Bucurestiul are si vineri cele mai multe cazuri noi de COVID-19, iar Suceava a depasit ca bilant total 5.000 de imbolnaviri. Cum arata situatia in celelalte judete din tara

Romania a ajuns la un bilant total de 76. 355 de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu cele 1. 392 de cazuri noi anuntate vineri de catre Grupul de Comunicare Strategica. Din nou, Bucurestiul are cele mai multe.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

De ce e atat de plictisitoare lista cu cele mai vizionate filme de pe Netflix

Daca te-ai uitat in ultima vreme pe Netflix, curios sa vezi ce filme mai sunt si ce recomanda platforma, probabil ai observat ca are o sectiune speciala care sa te ajute: top 10 cele mai.

Coronavirus in Romania, 22 august 2020. Cate infectari noi au fost inregistrate in ultimele ore

Coronavirus in Romania, 22 august 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 22 august 2020, ca 1. 189 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19 au fost inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore.

Cele mai mari mistere descoperite de arheologi. Unele au fost imposibil de explicat. Calculatorul antic care prezice viitorul

Descoperirile stralucitoare au un mod de a captiva publicul, poate pentru ca este prea usor sa visezi explicatii interesante despre cum si de ce exista lucrurile. Dupa ce scafandrii greci au descoperit epava unei nave vechi din largul coastei insulei Antikythera in 1901, sapaturile au recuperat o multime de comori, inclusiv sticlarie, ceramica, mobilier, bijuterii .

De ce au paianjenii sange albastru si de ce danseaza. Cele mai uimitoare curiozitati despre arahnidele din Romania

In prezent, exista peste 40. 000 de specii de paianjeni care au fost identificate, arahnidele reusind sa se extinda pe toate continentele cu exceptia Antarcticii. Cu diferite forme, culori, fiecare avand aspectul si caracteristicile unice, cercetatorii au treaba grea in a descoperi cate tipuri de paianjeni exista pe pamant. Pana atunci, detaliile despre ei raman certe, .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )