Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste. continuă pe Hotnews

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta.

in ce judet s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID-19, dupa Bucuresti. Numar ridicat de infectari, raportat la numarul de teste

Numarul de noi infectari cu SARS-COV-2 ramane relativ constant. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 1. 109 de noi cazuri. Acelasi lucru se poate spune si despre situatia la nivel judetean. in.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Bihor, Prahova si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 232 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 220 noi cazuri la raportarea precedenta.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazuri confirmate pozitiv este pe zi ce trece mai mare. Judetul Bihor este pe locul II, iar judetul Prahova pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Valcea pe locul III.

Judetele cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Numai Capitala raporteaza peste 13.600 de infectari

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 104. 187 de infectari si 4. 185decese, dupa ce, in ultima zi, au fost depistate pozitiv inca 692 de persoane, iar 22 de pacienti COVID-19 au.

Coronavirus in Romania: Peste 100.000 de cazuri de COVID-19 in tara noastra 1.391 cazuri noi si 35 decese in ultimele 24 de ore

Romania a depasit oficial borna de 100. 000 de cazuri de coronavirus depistate de la debutul pandemiei. 391 cazuri noi au fost raportate in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor ajungand la 101. in ultima zi s-au inregistrat 35 decese, iar la Terapie Intensiva numarul pacientilor a ajuns la 478. Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri.

Mai multe cazuri de COVID-19 depistate in randul profesorilor din Vaslui. Elevii trebuie sa vina in continuare la ore daca scolile sunt in scenariul verde

Mai multe cazuri de coronavirus au fost descoperite in randul profesorilor din Vaslui, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Nu mai putin de 11 cadre didactice din judetul Vaslui sunt infectate cu.

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Suceava este pe locul II, iar judetul Prahova pe locul III.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )