Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta. continuă pe Hotnews

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

Noi cazuri de COVID-19 raportate in toate judetele Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus raportate in ultimele 24 de ore - 189 - continua sa fie in Capitala. Pe locul al doilea in topul listei de noi imbolnaviri se afla judetul Iasi, urmat de Brasov, Constanta si Vaslui. Ialomita este singurul judet in care a fost raportat doar un caz nou.

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

Octavian Ticu: Un candidat unionist are cele mai multe sanse de victorie in alegerile prezidentiale

Candidatul Partidului Unitatii Nationale in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Octavian Ticu, este optimist in privinta sanselor sale in alegeri, in pofida faptului ca sondajele de opinie arata ca in turul doi vor ajunge Maia Sandu si Igor Dodon. Liderul PUN spune ca nu are incredere in sondaje si ca un candidat unionist are cele mai mare sanse de victorie.

Capitala continua sa conduca la numarul de noi cazuri de COVID-19. Topul judetelor cu cele mai multe infectari

Municipiul Bucuresti a raportat joi cel mai ridicat numar de noi imbolnaviri din tara, mai exact 201 de cazuri noi. Capitala a ajuns astfel la un total de 12. 887 de cazuri confirmate de la inceputul pandemiei.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Asteptarea mea este ca PNL sa obtina cele mai multe mandate pe care le-a obtinut vreodata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ca se asteapta ca, la alegerile locale din 27 septembrie, PNL sa onbtina un rezultat record, iar PSD sa nu mai detina jumatate dintre pozitiile din administratia locala.

Aerul face victime in Europa: Romania, tara cu cele mai multe decese provocate de poluare

In Uniunea Europeana, peste 400. 000 de persoane mor anual ca urmare a poluarii aerului, in Europa poluarea aerului fiind, ca si pana acum, cea mai mare amenintare la adresa sanatatii din partea.

Subiectele zilei: Romania electorala: asfaltul turnat pe ploaie si alte minuni; Romania, tara cu cele mai multe victime provocate de poluare; Brasov, proiecte urbanistice controversate. Ce spun specialisti

Profesorii cu boli cronice se tem sa revina la catedra. Creste si mai mult deficitul de dascali, dupa ce unii s-au cerut la pensie. Daniela Andrica are astm bronsic si se teme. Fata de 14 ani, cumparata de un bogatas de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relatia amoroasa. Un barbat de 50 de ani din judetul Cluj este acuzat ca a intretinut.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Brasov pe locul III.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )