Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai nesimtite pensii speciale din Romania. Cat castiga judecatorii de la Curtea Constitutionala (CCR)

B1 B1,
Cele mai nesimtite pensii speciale din Romania. Cat castiga judecatorii de la Curtea Constitutionala (CCR)

Pensiile speciale ale parlamentarilor, ale cadrelor serviciilor secrete, diplomatilor si ale magistratilor au revenit in atentia publicului larg. Sume faraonice sunt utilizate de la bugetul de stat pentru plata. continuă pe B1

Cele mai mari pensii speciale din Romania. Cat castiga judecatorii de la Curtea Constitutionala (CCR)

Pensiile speciale ale parlamentarilor, ale cadrelor serviciilor secrete, diplomatilor si ale magistratilor au revenit in atentia publicului larg. Sume faraonice sunt utilizate de la bugetul de stat pentru plata.

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITICIENI: Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa?

- Stiti cat primiti daca depuneti marturie falsa? - Da, domnul ministru a spus ca imi da 150 de milioane. *** Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum.

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare .

Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o masina de zeci de mii de euro. Ce rasfat, cum a fost surprinsa (exclusiv)

Ranile de pe sufletul uneia dintre cele mai apreciate artiste de la noi incep sa se cicatrizeze. Artista din Romania care si-a achizitionat masina in valoare de 70. 000 de euro ca sa treaca peste divort a fost surprinsa de curand intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Cantareata din Romania a trecut repede peste divort cu o .

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

Ce pensii speciale colosale au judecatorii CCR. Cum si-au dublat banii in ultimii 2 ani

S-a aflat ce pensii speciale colosale au judecatorii CCR. Afla in articolul de mai jos, cum si-au dublat banii in ultimii 2 ani. Printre cei care au beneficiaza de pensiile uriasie se regaseste si Daniel Morar, fostul sef al DNA. Judecatorii CCR au pensii duble fata de acum 2 ani. Cati bani au ajuns sa .

Salarii la Cora in Romania. Cat se castiga, de la lucrator comercial la sef de magazin

Cora este un lant de hipermarketuri ce s-a dezvoltat mult in ultima perioada de timp. Apartine grupului international Louis Delhaize. in moment de fata, exista peste 70 de hipermarketuri Cora, in 3 tari. in Romania sunt 12 magazine de acest fel. Franta si Belgia se numara printre tarile ce au astfel de magazine. Daca vreti .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )