Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Playtech Playtech,
Romania are comori inestimabile pe care le ignora. Cele mai rare vietuitoare care traiesc pe teritoriul nostru

Romania este habitatul ideal pentru multe specii de animale salbatice, iar asta datorita diversitatii ecosistemelor si padurilor exitinse. Dar vanatul ilgal si defrisarile fac deja ravagii in randul acestor specii destul de rare. Iata care sunt cele mai spectaculoase animale salbatice din Romania si cum ar putea fi ele salvate. Care sunt cele mai rare . continuă pe Playtech

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Ciolacu: PSD are cele mai multe mandate.Avem 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat

Marcel Ciolacu a declarat ca PSD are 110 de mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor.

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Cyberpunk 2077 - S-a lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri video ale anului, realizat de o companie poloneza care a investit in el peste 250 milioane euro

Compania poloneza CD Projekt a lansat joi pe piata jocul Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate ale anului. Jocul a primit review-uri excelente, dar are si o multime de bug-uri. Compania poloneza a investit 270 milioane euro la acest joc la care a lucrat cativa ani si valoarea de piata a CD Projekt a ajuns la peste 9 miliarde euro datorita unui joc lansat acum 5 ani. Actiunea din Cyberpunk 2077 se desfasoara intr-un oras distopic, iar grafica este excelenta.

BODE: Romania are toate conditiile pentru a gazdui Centrul Cyber al UE si merita pe deplin acest lucru

Romania are toate conditiile pentru a gazdui Centrul Cyber al Uniunii Europene si merita pe deplin acest lucru, Bucurestiul fiind selectat in urma unei competitii foarte stranse cu alte orase europene importate, a declarat ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, conform Agerpres.

Cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Ce se intampla la granita Romaniei

Ai planuri de vacanta pentru anul viitor?! Atunci trebuie sa afli care sunt considerate cele mai periculoase locuri de calatorit in 2021. Este incredibil ce se intampla chiar la granita Romaniei. Acestea sunt cele mai periculoase locuri de calatorit Daca ti-ai facut planuri de vacanta pentru anul viitor este bine sa consulti harta care iti .

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021: Lumea se schimba din acest moment, avem un nou an cu probleme financiare

Camelia Patrascanu, cele mai tari previziuni pentru 2021. Astrologul ne-a spus ce ne asteapta in noul an. Se pare ca nu ne linistim nici in 2021. Abia in 2025 vine momentul in care lumea va capata o oarecare liniste.

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Ciolacu: PSD ramane partidul cu cele mai multe mandate. Asistam la o confiscare a votului romanilor Nu pot sa realizez cum USR va participa la o guvernare cu penalii PNL si cu Citu, care este groparul Romaniei

Marcel Ciolacu spune ca in urma alegerilor parlamentare de duminica PSD va avea 110 mandate la Camera Deputatilor si 48 de mandate la Senat, prin urmare ramane partidul cu cele mai multe mandate, deci ar trebui sa fie chemat primul la consultarile de la Cotroceni. in cazul in care nu se intampla asta, PSD nu va merge la consultari, a mai spus liderul social-democratilor. El mai afirma ca de la ora 16. 00 va avea loc Consiliului Politic National in care PSD va vota propunerea de premier - Alexandru Rafila. Ciolacu ar avea si ministri - la Finantate Cristian Socol, la Educatie Leonard Azamfirei sau la Justitie Maia Teodoroiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )