Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai nocive mituri despre frumusete, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai nocive mituri despre frumusete, demontate cu dr. Viviana Iordache, la Adevarul Live de la ora 14.00

Industria frumusetii valoreaza miliarde de euro, iar informatiile de pe internet, din reclamele de la televizor si de la persoane fara pregatire medicala sunt atat de variate, incat e greu sa ne orientam corect in ceea ce priveste ingrijirea pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevarul Live sa ne ofere indrumarile de baza pentru un ten fara probleme. continuă pe Adevărul

Cele mai nocive si cele mai benefice alimente pentru creier

Alimentele pe care le consumam reprezinta combustibil pentru creier. in functie de alegerile pe care le facem, in timp vom vedea efectele acestora asupra functiilor cognitive. Dupa numeroase studii, oamenii de stiinta au intocmit o lista a alimentelor care reduc predispozitia catre boli precum Alzheimer, dementa sau Parkinson.

Business report: Ce forta de munca pregateste Romania: Printre cele mai mici ponderi ale tinerilor inalt calificati, si cele mai mari de tineri slab calificati; Cati bani ia statul din vanzarea Oltchim; Autostrada Lugoj-Deva: Peripetiile prin care a trec

Veste proasta pentru soferi. Amenzile de circulatie cresc cu 31%, de la 1 ianuarie 2018. Salariul minim brut pe economie creste cu 31%, de la 1 ianuarie 2018, de la 1. 450 de lei, la 1. Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7. Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest.

O vedeta cunoscuta, in doliu. Elena Gheorghe trece prin cele mai grele momente

Lacrimi si durere pentru Elena Gheorghe, dupa ce bunica cantaretei s-a stins din viata. Artista a pierdut una dintre cele mai dragi persoane chiar inainte de botezul Bebelindei. Mama.

Roger Federer l-a intrecut pe Novak Djokovici si a deveni jucatorul cu cele mai mari premii din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Cele mai scumpe vinuri din Romania reapar pe piata. Cu cat se vinde o sticla

Cele mai apreciate vinuri din tara pana in 1989, nelipsite de pe mesele imparatilor din Viena, vinurile de Lechinta, reapar pe piata. Numerosi viticulturi au accesat fonduri pentru.

Cum s-a distrus sistematic Ospataria, una dintre cele mai frumoase cladiri din Baile Herculane. A fost cea mai moderna constructie ridicata in Centrul Imperial

Una dintre cele mai frumoase cladiri din centrul localitatii Baile Herculane, lasata in paragina din anii 90, apartine Ministerului Apararii Nationale. Oficialii ministerului nici n-o repare, nici nu vor s-o cedeze. Este vorba de Pavilionul 6, fosta Ospatarie, cea mai impozanta cladire din Centrul Imperial.

Roger Federer l-a depasit pe Novak Djokovic devenind jucatorul cu cele mai mari premii castigate din tenis

Elvetianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucatorul cu cele mai mari premii obtinute din tenis, el intrecandu-l pe sarbul Novak Djokovic, locul 7 ATP, dupa ce s-a impus in finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Cele mai de pret podoabe ale dacilor vor fi expuse la Targoviste, timp de o luna

In perioada 1 noiembrie 2017 - 2 februarie 2018, Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste va expune unele din cele mai valoroase bunuri culturale din patrimoniul arheologic national. Expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei este unica prin valoarea si importanta istorica a celor peste 1000 de artefacte din metale pretioase.

Cele mai de pret podoabe ale dacilor vor fi expuse la Targoviste

In perioada 1 noiembrie 2017 - 2 februarie 2018, Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste va expune unele din cele mai valoroase bunuri culturale din patrimoniul arheologic national. Expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei este unica prin valoarea si importanta istorica a celor peste 1000 de artefacte din metale pretioase.

Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7

Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest punct de vedere fiind Bucur Obor, Lujerului si Militari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )