Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai noi imagini cu ucigasul de flagship-uri din 2016

Playtech Playtech,
Cele mai noi imagini cu ucigasul de flagship-uri din 2016

Viitorul telefon al chinezilor de la OnePlusa fost, de curand, subiectul unui nou leak. OnePlus 3 este extrem de aproape. Daca numeroasele leak-uri din ultima perioada nu v-au convins, atunci trebuie sa stiti ca preturile pentru toate telefoanele chinezilor au fost reduse cu 50 de dolari. Acesta este un indicator clar al faptului ca un []. continuă pe Playtech

Cele mai noi filme Disney si Marvel vor fi doar pe Netflix

Cei de la Netflix fac eforturi semnificative pentru a ramane relevanti intr-o piata incredibil de competitiva, iar parteneriatul recent cu Disney s-ar putea sa fie exact ce au nevoie. in contextul in care pana si in Romania exista foarte multe servicii de streaming cu o cantitate semnificativa de continut video, este din ce in ce [].

Cele mai noi tehnici de recrutare si motivare a angajatilor

Retelele de socializare LinkedIn sau Facebook se numara printre platformele de pe care angajatorii prefera mai nou sa recruteze personal, arata Geo Ivanov, manager la CEO Evolution HCC, o companie specializata in resurse umane.

Noi imagini cu masina lui Condrea inainte de accidentul fatal

Noi imagini cu masina lui Dan Condrea inainte de accidentul rutier fatal au fost difuzate, luni, de Antena 3. Potrivit datei care apare pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere, masina este.

Cele mai cool show-uri LIVE de la Billboard Music Awards!

Editia din acest an a Premiilor Billboard Music Awards s-a desfasurat duminica seara la T Mobile Arena din Las Vegas, iar Madonna, Britney Spears, Celine Dion, The Weeknd, Justin Bieber, Pink si Rihanna se numara printre artistii care au sustinut show-uri live de exceptie.

FOTO Cum arata cele mai noi blindate ale armatei ruse

Armata rusa va fi dotata in curand cu doua tipuri de blindate ultramoderne - Taifun-U si Taifun-K - produse in Rusia, transmite portalul Sputnik.

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

Cele mai bune seriale TV din toate timpurile

Acestea sunt cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, conform unui studiu realizat de publicatia The Hollywood Reporter pe baza raspunsurilor a sute de actori, producatori si regizor din Cetatea Filmului.

VIDEO Consiliera sexy care ridica partidul, canile electorale din biserica si candidata start upe. Cele mai stupide episoade ale campaniei electorale

Imaginile in care Alina Necoara, o tanara candidata la Consiliului Local Petrosani, este prezentata in ipostaze sexy, canile tapetate cu portretul primarului Hunedoarei, Viorel Arion, oferite in biserica in Noaptea invierii, si balbaielile care au facut-o celebra pe Dorina Plescan, candidata la Primaria Petrosani se numara printre cele mai stupide evenimente din campania electorala dinaintea alegerilor locale in judetul Hunedoara.

12 ani de la tragedia de la Mihailesti. 18 oameni au murit in una din cele mai mari catastrofe din Romania

Se implinesc 12 ani de la tragedia de la Mihailesti, cel mai mare dezastru produs pe soselele din Romania. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )