Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai noi informatii despre fonduri europene pentru 2019! Conferinta si atelierele de lucru EuroIMPACT

Hotnews Hotnews,
 Cele mai noi informatii despre fonduri europene pentru 2019! Conferinta si atelierele de lucru EuroIMPACT

Institutul European din Romania, in parteneriat cu Hotnews. ro-StartupCafe. ro, organizeaza in perioada 29-31 octombrie 2018, la Hotel Intercontinental, Bucuresti, conferinta si atelierele de lucru EuroIMPACT - Informarea si imbunatatirea comunicarii privind politica de coeziune a Uniunii Europene in Romania. continuă pe Hotnews

114 milioane euro fonduri europene pentru educatie

Ministerul Educatiei Nationale a semnat doua contracte de finantare din fonduri europene, in valoare totala de 114 milioane euro.

EXERCITIU SEISM 2018, ZIUA 2: Cele mai noi detalii din actiunea impresionanta a autoritatilor de simulare a interventiei in caz de cutremur de 7,5 grade (FOTO)

Incepand de sambata la ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018. Este cea mai ampla simulare de interventie in caz de seism major care are loc in Uniunea Europeana in ultimele doua.

ANALIZA Insulta pe banii nostri: Cele mai slabe programe romnesti de fonduri UE

PSD-ista Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala, a uimit, la inceputul care s-a incheiat, prin duritatea criticilor aduse guvernarii PSD in privinta fondurilor europene: Anunt public ca nu mai accept insultele din partea Guvernului Romaniei fata de munca pe care o fac. Pornind de la aceasta declaratie publica, facuta de Cretu la Bruxelles, HotNews a strans cateva cifre si alte informatii privind absorbtia fondurilor UE de catre Romania.

EXERCITIU SEISM 2018, ZIUA 2: Cele mai noi detalii din actiunea impresionanta a autoritatilor de simulare a interventie. O replica de 5.8 grade a avut loc duminica dupa cutremurul de 7,5 de sambata (FOTO)

UPDATE ora 14: Exercitiul SEISM 2018 are o noua provocare dupa simularea de cutremur de 7,5 grade de sambata. in urma cu cateva minute, in scenariul exercitiului SEISM 2018 s-a introdus o replica a cutremur.

Fonduri europene 2018: Peste 29 milioane Euro pentru firme IT mici si mijlocii. Descarca ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlicii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei ITC) vor putea obtine noi fonduri europene, printr-o linie de finantare in valoare totala de peste 29 de milioane de euro pentru care s-a anuntat perioada de depunere online a proiectelor.

Sinteza zilei. Un apropiat al Elenei Udrea ar putea fi arestat

Ana-Maria Bujor, trimisul special Antena 3 in Costa Rica, a adus marti la Sinteza zilei cele mai noi informatii despre Elena Udrea si Alina Bica. Potrivit informatiilor pe care le-a pus cap la cap Ana-Maria.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )