Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai noi informatii despre starea lui Gabriel Cotabita. Au fost descoperite zone cu leziuni cerebrale grave

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre starea lui Gabriel Cotabita. Au fost descoperite zone cu leziuni cerebrale grave

Echipa multidisciplinara care il evalueaza permanent pe Gabriel Cotabita a decis, marti, ca artistul sa faca un nou RMN cerebral, iar analiza a indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Vesti de ultima ora despre starea lui Gabriel Cotabita: creierul i-ar fi fost afectat; Carmen Iohannis, la fel de indrazneata precum Michelle Obama; L-am gasit pe Soso, primul castigator Big Brother! N-o sa-ti vina sa crezi cat de mult s

9 modele care si-au incercat norocul in actorie. Sunt superbe, au milioane de fani pe retelele de socializare, calatoresc prin toata lumea si castiga milioane din campaniile de publicitate si prezentarile de moda, iar mai noi, joaca si in filme. Vedetele au facut repetitie pentru Nunta perfecta. Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu au oferit spectatorilor prezenti la Teatrul Elisabeta experienta teatrului la cald.

Ziua Europei. Cele mai ciudate lucruri despre leaganul civilizatiei moderne

Ziua Europei marcheaza sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand locuitorii Batranului Continent, dupa cum il numesc americanii, au simtit ca-si pot recupera vietile distruse de razboi. Si aveau dreptate. Exista multe lucruri minunat de ciudate care reprezinta Europa: cel mai mare, dar si cel mai mic stat din lume, cele mai lungi denumiri de orase sau locul nasterii celor mai mari imperii ale lumii.

Noi amanunte despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita: Nu exista activitate cerebrala. Toata lumea are speranta. Vom vedea ce se intampla

Gabriel Cotabita se lupta in continuare de pe patul de spital pentru a ramane in viata. Prietenul sau din trupa VH1, Mihai Pocorschi, a declarat pentru jurnalistii de la Ziarul Ring ca artistul nu ar mai.

LIVE VIDEO Parada militara de la Moscova, ce marcheaza Ziua Victoriei, etaleaza cele mai noi sisteme de armament rusesti

Sambata dimineata, la Moscova, se va marca cea de-a 70-a aniversare a victoriei sovietice asupra nazistilor printr-o serie de evenimente, inclusiv cea mai mare parada militara pe care a vazut-o Rusia ce va avea loc in Piata Rosie. La aniversare vor participa peste 30 de lideri de stat si oficiali, iar Rusia isi va etala cele mai noi sisteme de armament de care dispune.

Familia cantaretului Gabriel Cotabita a rupt tacerea. Ce a spus despre starea artistului

Fiicele cantaretului Gabriel Cotabita le-au multumit fanilor pentru mesajele de sustinere si i-au asigurat ca tatal lor este bine ingrijit la Spitalul Floreasca. insa, cele trei fete au rugat presa sa nu incerce sa obtina informatii despre artist si au promis ca personalul medical va face o declaratie in cursul zilei de luni.

Un fost angajat guvernamental din SUA, pus sub acuzare dupa ce a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear

Un fost angajat guvernamental din Statele Unite ale Americii, care a incercat sa vanda Chinei informatii despre arsenalul nuclear, a fost pus sub acuzare, scrie Washington Post, citat de Mediafax. Charles Eccleston,.

Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme

In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aplicatii Android pentru vreme pe care le puteti descarca gratuit de pe Google Play. Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme sunt disponibile gratuit in Google Play si le puteti downloada foarte usor in dispozitivele voastre mobile. Noi am intocmit o lista cu 6 cele mai [] Cele mai bune aplicatii Android pentru vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adevarul Live de la ora 15.00: Cele mai curioase mituri despre durerile de dinti

Daca stai in curent, te dor maselele. E mai sanatos sa te periezi cu bicarbonat decat sa te speli cu pasta de dinti. in contextul in care un roman foloseste, in medie, un tub si jumatate de pasta de dinti intr-un an, discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 care sunt cele mai ciudate idei pe care le-au auzit medicii stomatologi privind sanatatea orala si dezbatem care sunt motivele pentru care stam atat de prost la sanatatea orala.

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Valea Oltului: misterele aurului din aluviuni si povestea imparatului roman care s-a odihnit in defileu

Descrisa de Vlahuta drept o mare cetate ocrotitoare a romanilor in zile de primejdie, Valea Oltului ramane una din cele mai spectaculoase zone din Romania. Dincolo de tabloul maret si emotionant oferit de natura, defileul Oltului pastreaza o serie de marturii ale trecerii imparatului roman Traian pe meleaguri autohtone.

Cele mai penibile reclame ale vedetelor! VIDEO

Fie ca vorbim despre Brad Pitt, Anne Hathaway, Cameron Diaz, Julianne Moore sau Leonardo DiCaprio, iata ce reclame au facut vedetele de-a lungul anilor, spoturi publicitare de care cu siguranta nu sunt prea mandre! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )