Libnet.ro
UNICEF

16:15

Familia cantaretului Gabriel Cotabita a rupt tacerea. Ce a spus despre starea artistului

România Liberă România Liberă,
Familia cantaretului Gabriel Cotabita a rupt tacerea. Ce a spus despre starea artistului

Fiicele cantaretului Gabriel Cotabita le-au multumit fanilor pentru mesajele de sustinere si i-au asigurat ca tatal lor este bine ingrijit la Spitalul Floreasca. insa, cele trei fete au rugat presa sa nu incerce sa obtina informatii despre artist si au promis ca personalul medical va face o declaratie in cursul zilei de luni. continuă pe România Liberă

Familia lui Gabriel Cotabita se roaga pentru o minune

Familia lui Gabriel Cotabita se roaga pentru o minune. Artistul respira cu ajutorul aparatelor si e in continuare in stare de inconstienta. Florentina Ilie este la spitalul Floreasca. Cotabita se.

Gabriel Cotabita, in coma. Medicii se tem ca i-a fost afectat creierul

Viata cantaretului Gabriel Cotabita atarna practic de un fir de ata, dupa ce a suferit vineri un stop cardiorespirator. in prezent, Cotabita se afla in coma indusa, dar medicii se tem ca activitatea cerebrala a fost compromisa in cele zece minute in care inima sa nu a pompat sange.

Gabriel Cotabita, in coma. Medicii se tem ca i-a fost afectat creierul in cele zece minute in care inima nu a pompat sange

Viata cantaretului Gabriel Cotabita atarna practic de un fir de ata, dupa ce a suferit vineri un stop cardiorespirator. in prezent, Cotabita se afla in coma indusa, dar medicii se tem ca activitatea cerebrala a fost compromisa in cele zece minute in care inima sa nu a pompat sange.

Fanii il implora pe Gabriel Cotabita sa isi revina. Ce mesaje emotionante i-au scris pe pagina de Facebook

Fanii cantaretului Gabriel Cotabita i-au scris mesaje emotionante pe pagina oficiala de Facebook, in care il roaga sa nu plece si sa isi revina.

Gabriel Cotabita se zbate intre viata si moarte

Cantaretul Gabriel Cotabita este internat, inca, in sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, unde este intubat si ventilat mecanic. Familia artistului a cerut personalului medical sa nu mai dea informatii suplimentare despre starea lui de sanatate.

Gabriel Cotabita, in stare foarte grava

Gabriel Cotabita se afla inca in coma indusa, iar starea lui este descrisa ca fiind foarte grava, desi medicii se abtin de la a da declaratii. Artistul a fost mutat la Terapie Intensiva, iar familia lui a cerut ca nimeni sa nu divulge rezultatele investigatiilor.

Radu Banciu, despre Gabriel Cotabita: Daca si asta a fost talentat si a trait in epoca de aur a muzicii, atunci Michael Jackson ce a fost?

Marele talent al lui Gabriel Cotabita, cantaretul care a suferit un stop cardio-respirator vineri, va fi subiect de discutie la Lumea lui Banciu de la B1 TV saptamani in sir, a anuntat jurnalistul Radu Banciu. in opinia acestuia, Gabriel Cotabita 59 de ani) se afla la un pas sa dea coltul.

Exclusiv: interviul OK! pe care l-a acordat Gabriel Cotabita cu o ora inainte de stopul cardiac

As prefera cand vorbesc despre femei sa beau un cappuccino. Asa am inceput sa vorbesc cu Gabriel Cotabita despre femei. La o cafenea intr-un colt de strada, pe un trotuar, in centru. Pe langa noi treceau tot felul de povesti. Noi o traiam pe a noastra. La o ora distanta sunt sunat si mi se spune ca Gabriel Cotabita a suferit un infarct.

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita

Prof. dr. Mircea Cinteza a declara ca solistul Gabriel Cotabita poate sa aiba leziuni cerebrale care pot fi reversibile sau nu din cauza stopului cardiac pe care l-a avut si a lipsei de oxigen in perioada in care a zacut in inconstienta.

In ce stare se afla Gabriel Cotabita! Medicii vorbesc in premiera!

Dupa trei zile de zvonuri si presupuneri pe seama starii in care se afla Gabriel Cotabita, medicii de la Spitalul Floreasca au reactionat pentru prima data pe cale oficiala. Iata ce au declarat acestia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )