Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cele mai noi informatii despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Regele Mihai este in continuare internat intr-o clinica din Elvetia, insa nimeni nu stie cu certitudine unde anume. Momentan, nu sunt informatii noi despre evolutia starii sale de. continuă pe Antena3

Noi vesti despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Intreaga tara asteapta noi vesti despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Majestatea Sa e in continuare internat intr-o clinica din Lausanne, dupa interventia chirurgicala suferita la Londra.

De ce trimite Casa Regala buletine zilnice despre starea sanatatii Regelui Mihai

Casa Majestatii Sale trimite zilnic buletine in care anunta care este starea de sanatate a Majestatii Sale. Asemenea anunturi trimise in fiecare zi i-au surprins pe unii dintre romani. insa, in monarhiile cu traditie, aceste lucruri fac parte din normalitate.

Casa Regala, informatii despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Majestatea Sa este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica

Regele Mihai I este intr-o stare de accentuata slabiciune fizica si primeste tratament permanent intr-o clinica medicala din Lausanne, unde este internat de cinci zile, se arata intr-un comunicat de presa al.

Cele mai cautate marci de masini pe mapamond: BMW e lider mondial ...insa romanii prefera altceva

BMW si Toyota sunt marcile auto despre care oamenii cauta cele mai multe informatii pe Internet, marca germana fiind lider in 61 de tari, iar cea japoneza in 56 de tari, reiese din datele centralizate de.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Majestatea Sa este intr-o stare accentuata de slabiciune fizica

Regele Mihai I este intr-o stare de accentuata slabiciune fizica si primeste tratament permanent intr-o clinica medicala din Lausanne, unde este internat de cinci zile, se arata intr-un comunicat de presa al.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards SWPA), cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, sunt expuse la Cluj. Printre fotografiile expuse se vor numara cele din seria Camera intima, realizate de Cosmin Bumbut, castigator al premiului Fotograful anului la sectiunea Arhitectura in cadrul SWPA 2015.

Afaceri pe tocuri: peste 600.000 de femei sunt antreprenoare in Romania, iar cele mai multe se ocupa de buticuri si service-uri auto

Afacerile tot urca in Romania, inclusiv cele pe tocuri - peste 600. 000 de femei au propria firma sau sunt implicate intr-o firma. Cele mai multe romance au buticuri comert) si service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul National.

DOCUMENT Piata asigurarilor a revenit pe crestere in 2015 si a atins maximul ultimilor sase ani/Allianz-Tiriac, Omniasig si Groupama au avut cele mai mari venituri

Piata asigurarilor a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013-2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, a anuntat luni ASF. Pe 26 august 2015, ASF a decis retragerea autorizatiei de functionare si solicitarea intrarii in procedura de faliment a Astra. Urmatorul termen fixat in procesul prin care se judeca cererea de intrare in faliment este 24 martie 2016. Cele mai mari cinci societati de asigurare ramase pe piata - Allianz - Tiriac, Omniasig, Groupama, Asirom si Euroins - concentreaza aproape 50% din volumul primelor brute subscrise.

Piata imobiliara din Alba: tendintele anului 2016. Care sunt cele mai solicitate apartamente

Majoritatea proprietatilor imobiliare tranzactionate in anul 2015 au fost apartamente din blocuri de locuinte cu valori sub 60. 000 de euro, in limita programului Prima Casa. Cele mai multe imobile vandute si cumparate au fost intre 20. 000 de euro si 50. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )