Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai noi probleme cu Aeroportul Otopeni il fac sa arate ca o halta

Playtech Playtech,
Cele mai noi probleme cu Aeroportul Otopeni il fac sa arate ca o halta

Bucuresti are un singur aeroport si acesta ar trebui sa fie si international. Din cand in cand apare insa cate o problema care ti-l arata asa cum e: o aerogara care ar putea trece. continuă pe Playtech

Haos pe Aeroportul Otopeni. Curentul a picat si banda pentru transportul bagajelor s-a blocat, intr-una din cele mai aglomerate zile din an (VIDEO)

A fost una dintre cele mai aglomerate zile pe Aeroportul Henri Coanda. Banda de transport bagaje s-a blocat de cateva ori iar haosul s-a instalat imediat. Totodata, au fost inregistrate caderi repetate de.

Bilant dezamagitor pentru Aeroportul Otopeni: cum se face Bucurestiul de ras

Aeroportul Otopeni a devenit neincapator pentru milioanele de pasageri care-l tranziteaza anual. Si de aici rezulta o serie de probleme care arata dezastrul in care a ajuns terminalul din.

180 de pasageri, blocati de 2 zile in Aeroportul Otopeni

Pasagerii unei curse Fly Dubai au petrecut Revelionul in Aeroportul Otopeni, dupa ce zborul a fost a.

Mesaje comice de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile. Cele mai ingenioase idei

Abia am trecut in Noul An, dar mesajele de La multi ani continua sa curga deoarece pe 1 ianuarie este celebrat Sfantul Vasile. Acestea sunt zile cu urari de fericire, insa, pe langa acestea, mesajele comice fac diferenta! Iata cele mai comice mesaje de Anul Nou 2020 si de Sfantul Vasile pe care sa le .

Cele mai inedite Mesaje pentru Un An Nou fericit! Urari si felicitari pentru Revelion

A devenit de mult un obicei printre romani ca de sarbatori sa isi trimita pentru un An Nou fericit cele mai haioase mesaje. Pentru a trimite de Revelion cel mai inedit mesaj familiei sau prietenilor, consulta lista de mai jos, si vezi cum iti poti amuza apropiatii de Anul Nou prin SMS-uri. Un An Nou .

URARI DE ANUL NOU 2020. Cele mai tari urari de ANUL NOU. La Multi Ani, 2020!

URARI DE ANUL NOU 2020 La trecerea dintre ani e cazul sa trimiti cele mai tari Urari de Anul Nou. Stai cateva clipe si arata-le celor pe care ii iubesti cat de mult tii la ei. Urari de Anul Nou. Trimite asadar cele mai calde Urari de Anul Nou.

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Fotbalul romanesc, in 2020. FRF prezinta cele mai importante evenimente din noul an

Federatia Romana de Fotbal a trecut in revista, miercuri, in prima zi din 2020, cele mai importante evenimente ale Romaniei fotbalistice din noul an. Futsal. Elite Round spre Cupa Mondiala in perioada 2-5.

SFANTUL VASILE. Mesaje de SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE

SFANTUL VASILE este prima mare sarbatoare a anului 2020. Sarbatorim Sfantul Vasile pe 1 ianuarie. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL VASILE va sunt prezentate de B1. ro. Cine.

Cele mai populare filme Netflix in 2019

Murder Mystery cu Adam Sandler si Jennifer Aniston, Homecoming cu Beyonce, Irishman al lui Martin Scorsese si The Incredibles 2 de la Disney sunt printre cele mai populare productii Netflix in 2019, potrivit Variety.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )