Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top: cele mai frumoase masini din 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cele mai frumoase masini din 2013

Cele mai frumoase masini din 2013 sunt pline de stil chiar daca sunt exotice sau retro, iar designul lor avangardist se continua si la interior, in unele cazuri cu o cabina de pilotaj imprumutata parca de la avioanele de vanatoare, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Brasovul, laudat in presa australiana: The Age l-a numit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei

Orasul Brasov este vedeta in Australia. Cotidianul The Age noteaza ca Brasovul a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei. Asta dupa ce jurnalistii au efectuat o vizita in Brasov. Cu.

Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare, alaturi de prieteni sau de persoana draga.

VIDEO Cele mai frumoase melodii romanesti de ascultat in drum spre mare

Pentru nostalgici, dar si pentru cei mai tineri am alcatuit un playlist cu piese romanesti numai bune de ascultat in timp ce sofezi pe drumul spre mare alaturi de prieteni sau de persoana draga.

Top 5 cele mai relaxante resorturi din lume

Este adevarat ca nu oricine isi poate permite sa-si cumpere o insula privata, asa cum au facut personalitati precum Johnny Depp ori Richard Branson. Totusi, exista in lume cateva resorturi fantastice situate pe insule exotice uitate de lume care iti ofera sansa unei vacante unice. departe de agitatia orasului. Continue reading .

Top cele mai bune 6 carti erotice din toate timpurile VIDEO

Cartile au fost dintotdeauna o modalitate excelenta de a trasmite cunostintele teoretice si practice. Nici in cazul erotismului lucrurile nu stau diferit. Tocmai de aceea, inainte de a trece la practica este.

FOTO Yahoo News promoveaza cele mai frumoase sate din Transilvania

Printre cele mai pitoresti localitati prezentate, trei sunt din Brasov. Este vorba despre Sambata de Sus, Sercaia si Viscri.

BMW X5, modelul preferat al hotilor de masini din Marea Britanie.

SUV-ul german, BMW X5, este modelul cel mai furat din Marea Britanie, potrivit unui raport al companiei engleze Tracker, specializata in sisteme de urmarire a flotelor si in recuperarea vehiculelor furate, conform Car Dealer Magazine. SUV-ul X5 este preferatul hotilor inca din 2011, numai anul trecut Tracker recuperand modele X5 furate in valoare totala de circa 12,5 milioane lire sterline 14,5 milioane euro la cursul zilei). X5 este urmat in topul celor mai furate masini din Marea Britanie .

SPICE GIRLS MANIA! Cele mai importante momente din cariera celor cinci fete picante!

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton si Victoria Beckham sunt fetele fenomen care au facut furori in anii 90 in lumea muzicii. In 1994 au infiintat trupa Spice Girls, iar in anul 1996 urcau pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari cu single-ul Wannabe. Succesul de care s-au bucurat cele cinci fete a fost asemanat chiar cu cel al trupei The Beatles. Continue reading .

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

TOP Profesorii universitari de la stat cu cele mai mari venituri in 2012

Matis Dumitru, profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, este in top cu cele mai mari venituri, ce depasesc 100. 000 de euro, obtinute in anul fiscal 2012, potrivit unui clasament realizat de economica. net pe baza declaratiilor de avere.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )