Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Ele vor avea noroc cu carul, castiguri financiare si iubire din plin

Adevărul Adevărul,
Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Ele vor avea noroc cu carul, castiguri financiare si iubire din plin

Anul 2020 se anunta a fi unul senzational, cel putin pentru unele zodii, intrucat pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra in Capricorn, unde va ramane pentru doi ani si jumatate. Langa el va fi si Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului, insa nu va putea sa-l eclipseze pe Jupiter. continuă pe Adevărul

STUDIU Violenta, mortalitatea sau accesul la educatie, cele mai grave probleme ale copiilor romani

Raportul Child Rights Now! scoate in evidenta sapte probleme grave si urgente cu care se confrunt.

Cum controleaza Iranul Irakul prin intermediul unei vaste retele de influenta ce ajunge pana la cele mai inalte nivele ale puterii de la Bagdad

Sute de documente apartinand serviciilor iraniene de informatii au fost divulgate si dezvaluie vasta influenta a Iranului in Irak, unde manifestanti denunta de mai multe saptamani incompetenta liderilor lor si amestecul, afima ei, al Teheranului in afacerile interne ale tarii lor, relateaza AFP.

Cota de piata a masinilor diesel vandute in Romania s-a stabilizat: 25% dupa primele 10 luni ale anului

25% dintre masinile noi cumparate de romani in primele 10 luni ale anului au avut motorizare diesel, in timp ce cota de piata a masinilor cu motoare pe benzina a ramas constanta la 71%.

Boris Johnson promite finalizarea Brexitului pe 31 ianuarie si un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020

Premierul britanic Boris Johnson a promis marti sa scoata Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020, incercand sa isi promoveze mesajul ca numai el poate realiza rapid Brexitul, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn, transmite Reuters.

Uniunea Europeana a ajuns la un acord referitor la bugetul anului 2020

Guvernele statelor din Uniunea Europeana, Parlamentul si Comisia Europeana au ajuns luni noaptea la un acord referitor la bugetul anului 2020, care creste cheltuielile pentru combaterea schimbarilor climatice, protectia granitelor UE si infiintarea propriului sistem de sateliti, transmite Reuters.

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

Cele mai intinse si cele mai mici orase din Romania. Cati oameni traiesc in localitati de sute de kilometri patrati

Orase mici din Romania ca numar al populatiei sunt, in schimb, printre cele mai mari din punct de vedere a suprafetei. Cea mai intinsa localitate urbana are doar ceva mai mult de 5. 000 de locuitori.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

FOTO Una dintre cele mai bogate comune din Romania anunta deschiderea unui magazin Ikea pe teritoriul ei

Deschiderea unui nou magazin Ikea in Romania este data ca sigura de primaria uneia din cele mai bogate comune din tara. Anuntul a fost facut pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2983 seconds )