Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Playtech Playtech,
Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul . continuă pe Playtech

GRAFICE Black Friday 2019: Mai multe cumparaturi online de pe mobil. Cele mai cautate produse

2019 este primul an in care, de Black Friday, cumparaturile pe mobil le vor surclasa pe cele de pe desktop, arata datele unei companii de performance marketing. Comanda medie este insa in continuare mai mica pe mobil decat pe desktop.

VIDEO Motorola readuce pe piata RAZR, unul dintre cele mai populare telefoane din anii 2000. Acum are ecran flexibil, ruleaza Android 9 si costa 1700 de euro

Motorola a readus pe piata o versiune ultra-moderna a RAZR, telefon care acum 15 ani era un simbol fashion si a definit o parte din cultura pop. Pentru multi, RAZR a fost primul telefon mobil, dar versiunea de acum nu are cum sa faca volume mari. Noul Motorola RAZR este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliaza complet. Motorola Mobility a fost achizitionata de Lenovo Group Holdings in 2015.

eJobs: Managerii, cei mai nestatornici angajati din Romania. incepatorii, cei mai stabili

Managerii au fost, in 2019, candidatii cei mai interesati de schimbarea jobului, iar cei mai stabili au fost lucratorii din categoria entry-level, potrivit datelor centralizate pe site-ul de recrutare eJobs.

Black Friday la eMAG: 10 de produse cu cel mai mic pret din Romania

Traditional, eMAG are cateva produse iconice pentru Black Friday. Sunt preturi foarte mici, iar unitatile sunt limitate. Vorbim de cateva sute, poate peste o mie, in cel mai bun caz. intr-un.

Oficial: Romania a avut cele mai mari scumpiri din UE tot anul

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si in luna octombrie, a 10-a luna consecutiva, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat.

CEA MAI POPULARA DIETA din Romania! Cum slabesti peste noapte 33 de kilograme!

Indragita cantareata de muzica populara Cornelia Rednic a trecut prin diverse transformari de-a lungul timpului, inclusiv la nivel fizic.

VIDEO Estimare: Romanii traiesc cu peste opt luni mai putin din cauza poluarii. Tara noastra se afla in topul statelor in care cetatenii pierd cele mai multe luni din viata

Romania se afla in topul tarilor in care oamenii pierd luni din viata din cauza poluarii, potrivit unei preconizari a raportului international Lancet Countdown care monitorizeaza evolutia sanatatii si schimbarilor climatice. Astfel, romanii, alaturi de maghiari si polonezi, pierd peste 8 luni de viata din cauza particulelor in suspensie din aer, in contextul in care media pierderii de viata pe persoana in UE este de 5,7 luni.

Black Friday in turism: Cele mai ieftine vacante, la Romexpo

Cele mai ieftine vacante din intregul an pot fi cumparate in intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru ca se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adauga campaniile de discounturi la cazari si excursii optionale, create special pentru Targul de Turism care se desfasoara in aceasta perioada la Romexpo.

Cele mai infricosatoare personaje din desene animate

Odata cu trecerea timpului, pe piata divertismentului dedicat copiilor apar din ce in ce mai multe desene animate. Unele contin fie povesti terifiante, fie personaje horror.

Romania, printre cele mai rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat cele mai ridicate rate ale inflati. ei din UE, arata date.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )