Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Atunci cand iti alegi meniul, de cele mai multe ori te lasi ghidat de pofte, de miros, de combinatii savuroase fara a te gandi prea mult daca acestea sunt bune si pentru stomacul tau, daca se pot digera in totalitate sau daca iti aduc substante nutritive de calitate. continuă pe Adevărul

Cele mai periculoase alimente pentru stomacul tau

Pentru o viata sanatoasa ai nevoie de o alimentatie echilibrata si sanatoasa, astfel ca obiceiurile nesanatoase trebuie diminuate daca nu chiar evitate complet. Pericolul cartofilor prajiti - Mult.

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

Utile:Ce dieta sa urmezi in functie de grupa sangvina;10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici;Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii

10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici. Tensiunea mica este cunoscuta si sub denumirea de hipotensiune si se traduce printr-o tensiune arteriala care este in mod constant sub valoarea de 90/60. Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii. Sistemul respirator este un vehicul care transporta oxigen in intreg organismul. Din nefericire, acesta poate fi si punctul de intrare pentru microbi si substantele iritante.

Cele mai periculoase secte religioase din istoria recenta. Mii de oameni au murit pacaliti de falsi profeti si pastori carismatici

De-a lungul timpului au aparut culte religioase deosebit de periculoase. in numele divinitatii, oamenii au fost pacaliti uneori de lideri religiosi carismatici, dar malefici. Unii si-au pierdut viata in numele unor credinte bizare, iar sute de copii au fost abuzati sexual in cadrul unor culte scoase, mai apoi, in afara legii.

VALENTINES DAY 2018. Cele mai inspirate urari pentru persoana iubita

Ziua indragostitilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afectiunea si dragostea pe care o simtiti, iar un mesaj, o urare sau o declaratie de dragoste este intotdeauna bine.

MESAJE DE VALENTINES DAY. Cele mai frumoase urari pentru indragostiti

Daca sunteti in pana de idei, va prezentam mai jos o serie de mesaje frumoase, romantice sau amuzante MESAJE DE VALENTINES DAY. Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul.

VALENTINES DAY 2018. Cele mai bune idei pentru mesaje si declaratii de dragoste

- Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul. - Nu.

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cele mai spectaculoase faze de la PyeongChang, ziua 3 - VIDEO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Eurosport ofera fanilor sporturilor de iarna cele mai haioase sau spectaculoase momente de la Jocurile Olimpice de iarna. Urmariti mai jos rubrica ZAP din zi.

Bursele americane, intr-una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara

Bursele din Statele Unite ale Americii au incheiat, vineri, una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara izbucnita cu zece ani in urma, in pofida faptului ca actiunile de pe Wall Street au revenit pe crestere in ultima ora din sesiunea de vineri, care a fost una volatila. Evolutiile de pe pietele din SUA sunt generate de temerile legate de viitoarele majorari de dobanda asteptate pe fondul avansului inflatiei. Cifrele oficiale privind inflatia vor fi publicate in 14 februrarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )