Libnet.ro
UNICEF

14:45

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele. continuă pe Antena3

JO 2018: Raluca Stramaturaru, locul 7 in finala la sanie - Unul dintre cele mai bune din istorie pentru tricolori

Raluca Stramaturaru 32 de ani) a reusit, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, dupa ce a incheiat pe locul 7 in proba feminina de sanie de la PyeongChang. Sportiva din Romania a incheiat proba cu un timp final de 3 min 06 sec 288/1000, la o secunda si 56 de miimi in urma campioanei olimpice Natalie Geisenberger Germania).

DOLIU in lumea artistica! O cunoscuta ACTRITA DIN ROMANIA a murit (FOTO)

Paula Ionescu, una dintre cele mai indragite actrite ale teatrului din Brasov, a murit duminica, la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de reprezentantii Teatrului Sica Alexandrescu printr-un.

DOLIU in lumea artistica! O cunoscuta ACTRITA DIN ROMANIA a murit (FOTO)

Paula Ionescu, una dintre cele mai indragite actrite ale teatrului din Brasov, a murit duminica, la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de reprezentantii Teatrului Sica Alexandrescu printr-un.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cele mai spectaculoase faze de la PyeongChang, ziua 3 - VIDEO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Eurosport ofera fanilor sporturilor de iarna cele mai haioase sau spectaculoase momente de la Jocurile Olimpice de iarna. Urmariti mai jos rubrica ZAP din zi.

Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Atunci cand iti alegi meniul, de cele mai multe ori te lasi ghidat de pofte, de miros, de combinatii savuroase fara a te gandi prea mult daca acestea sunt bune si pentru stomacul tau, daca se pot digera in totalitate sau daca iti aduc substante nutritive de calitate.

Utile:Ce dieta sa urmezi in functie de grupa sangvina;10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici;Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii

10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici. Tensiunea mica este cunoscuta si sub denumirea de hipotensiune si se traduce printr-o tensiune arteriala care este in mod constant sub valoarea de 90/60. Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii. Sistemul respirator este un vehicul care transporta oxigen in intreg organismul. Din nefericire, acesta poate fi si punctul de intrare pentru microbi si substantele iritante.

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

Bursele americane, intr-una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara

Bursele din Statele Unite ale Americii au incheiat, vineri, una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara izbucnita cu zece ani in urma, in pofida faptului ca actiunile de pe Wall Street au revenit pe crestere in ultima ora din sesiunea de vineri, care a fost una volatila. Evolutiile de pe pietele din SUA sunt generate de temerile legate de viitoarele majorari de dobanda asteptate pe fondul avansului inflatiei. Cifrele oficiale privind inflatia vor fi publicate in 14 februrarie.

Aventura cu de toate printre misterele Mexicului. Cat costa calatoria intr-una dintre cele mai exotice tari ale lumii

Sabin Ciornea 28 de ani), din Ploiesti, de profesie jurnalist, a visat inca de pe bancile liceului sa ajunga sa petreaca noaptea dintre ani pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Si-a indeplinit visul la finalul anului trecut, astfel ca, in ajunul Craciunului, ateriza pe aeroportul din Mexico City si de aici, cinci zile mai tarziu, in Cozumel, o insula salbatica din Marea Caraibilor.

Peste 27.800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national. Care sunt meseriile cele mai cautate

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )