Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

Playtech Playtech,
Cele mai periculoase alimente de pe piata. Multi romani le consuma zilnic, fara sa stie

S-a aflat care sunt cele mai periculoase alimente de pe piata, alimente pe care multi romani le consuma zilnic, fara sa stie la ce pericol se expun. E-urile sunt substantele chimice adaugate in produsele alimentare, pentru a pentru a imbunatati aroma, culoarea, sau textura. in alte tari se numesc aditivi alimentari. Cele mai nocive alimente . continuă pe Playtech

Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume. Sa te feresti de ele! VIDEO

Daca ne-am obisnuit sa ne imaginam ca doar animalele mari pot fi fioroase si pot ucide, ei bine, va inselati. Exista animale de de doar cativa centimetri care pot sa omoare pe loc pe oricare. Dar ce spunem noi de centimetri, ci chiar de milimetri! Dar mai bine sa consultati topul nostru si sa va .

VIDEO Top 5 cele mai periculoase animale mici din lume

Cand vine vorba sa fii omorat intr-o secunda, nu prea mai conteaza marimea atacatorului. Asa ca hai sa vezi de ce ar trebui sa te feresti pe viitor. Exista cateva animale care, chiar.

CLAUDIU MANDA: Am votat cu speranta ca foarte multi romani vor veni azi la vot

Presedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca a votat cu speranta ca foarte multi romani vor veni la vot pentru a opri, prin votul lor, concentrarea puterii in mainile unui singur om.

Cele mai interesante mesaje, urari, felicitari de Sf. Nicolae pe care le poti trimite apropiatilor

Pe 6 decembrie este sarbatorit Sfantul Nicolae. Aproape 800. 000 de romani isi sarbatoresc onomastica cu acest prilej. Iata o serie de cele mai interesante mesaje pe care le poti trimite celor.

Cele mai bune aplicatii de iPhone si iPad din 2020: Apple a anuntat premiile

Intr-un an incredibil de complicat pentru foarte multi dintre noi, la fel ca Google in urma cu cateva zile, Apple a decis care sunt cele mai bune aplicatii din 2020. Lista castigatorilor de.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Potrivit primelor rezultate la alegerile parlamentare 2020 din Diaspora, USR-PLUS a obtinut cele mai multe voturi in Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde procesul de vot s-a incheiat.

Sf. Nicolae. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

Pe 6 decembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Nicolae. Iata cele mai frumoase mesaje, felicitari, urari si SMS-uri pe care poti sa le transmiteti cu aceasta ocazie. De origine greceasca Nikolaos), numele.

Topul judetelor cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in ultimele 24 de ore

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare sunt municipiul Bucuresti - 1. 627, judetele Ilfov - 489, Constanta - 387, Brasov - 352, Prahova - 320, Iasi - 306, potrivit datelor transmise, sambata, de Grupul de Comunicare Strategica.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )