Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai periculoase droguri din lume si efectele lor asupra creierului

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase droguri din lume si efectele lor asupra creierului

In 2007, cercetatorul american David Nutt, impreuna cu colegii sai din cadrul Universitatii din Bristol, a inceput un proiect de cercetare, cu scopul de a afla care sunt compusii chimici ce. continuă pe Antena3

Este una din cele mai frumoase femei din lume. De azi este libera

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de acum se poate bucura din nou de libertate. Si asta pentru ca Adriana Lima este oficial divortata.

Tara cu cele mai frumoase femei din lume

Venezuela este o adevarata pepiniera de frumusete! Aceasta tara a dat sapte Miss Universe, sase Miss World, sase Miss International si doua Miss Earth. Sursa: Observator .

Romanul Tiberiu Useriu a castigat cel mai greu maraton din lume 6633 Ultra, ce s-a desfasurat dincolo de Cercul Polar

Maratonistul Tiberiu Useriu a finalizat pe primul loc cel mai greu maraton din lume, dupa ce a alergat 566 de kilometri la Polul Nord, in conditii meteo extrem de dificile, informeaza un comunicat de presa.

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Trei romani conduc in cel mai dur maraton din lume, spre Polul Nord

Bistriteanul Tiberiu Useriu conduce, miercuri, in cel mai dur maraton din lume, organizat spre Polul Nord.

Cea mai ciudata fobie din lume: ii e frica de mancare

O femeie din Marea Britanie sufera de una dintre cele mai ciudate fobii: fobia de mancare. Katie Donnelly, din Cheshire, sufera de o afectiune cel putin ciudata: ii este frica sa.

Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu [].

LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

Este foarte greu sa mai vii cu o idee originala pentru prezentarea unui telefon, dar acesta este un clip de unboxing pentru LG G5 facut la cea mai mare viteza, in interiorul unei masini. Clipurile de unboxing nu mai sunt de mult timp noi. Fiecare blogger sau publicatie online realizeaza astfel de scurt metraje pentru [].

Danezii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii?

Cei mai fericiti oameni traiesc in Danemarca, se arata intr-un studiu realizat de Universitatea americana Columbia.

Trafic restrictionat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din tara

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )