Libnet.ro
UNICEF

20:00

Acesta este cel mai mic origami din lume

Playtech Playtech,
Acesta este cel mai mic origami din lume

O echipa de oameni de stiinta au dezvoltat cel mai micorigami din lume. impaturind o pelicula extrem de subtire de grafen, acestia au reusit sa-i faca o cutala scara atomica. Sa indoi sau sa impaturesti hartie e usor, dar asta pentru ca mainile tale si grosimea hartiei sunt perfecte pentru a manipula acest material cu []. continuă pe Playtech

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Trei romani conduc in cel mai dur maraton din lume, spre Polul Nord

Bistriteanul Tiberiu Useriu conduce, miercuri, in cel mai dur maraton din lume, organizat spre Polul Nord.

Tavolara, insula caprelor salbatice: cum rezista vicisitudinilor cel mai mic regat din lume

Cu o istorie fascinanta, cel mai mic regat din lume este locuit in prezent doar in regim part-time, familia regala fiind singura care traieste pe insula Tavolara.

ANAF va lua lectii de la cel mai temut fisc din lume

Fiscul roman va primi sfaturi din partea IRS-ului american, dar si din partea Fondului Monetar International, a anuntat ministrul de finante Anca Dragu. Anul acesta vom avea, pentru ANAF, cateva misiuni de.

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua.

Cea mai ciudata fobie din lume: ii e frica de mancare

O femeie din Marea Britanie sufera de una dintre cele mai ciudate fobii: fobia de mancare. Katie Donnelly, din Cheshire, sufera de o afectiune cel putin ciudata: ii este frica sa.

Este una din cele mai frumoase femei din lume. De azi este libera

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar de acum se poate bucura din nou de libertate. Si asta pentru ca Adriana Lima este oficial divortata.

Studiu: Danemarca este cea mai fericita tara din lume, in timp ce Burundi este cea mai nefericita. Pe ce loc e Romania

Danemarca ocupa prima pozitie in topul celor mai fericite tari din lume, depasind Elvetia, potrivit unui studiu al Retelei de Solutii pentru Dezvoltare Sustenabila, care ierarhizeaza statele lumii in functie de conditiile de viata oferite locuitorilor, bogatie, masurile luate pentru protejarea mediului incojurator si combaterea inegalitatilor. Romania se situeaza abia pe pozitia 71, transmite agentia de presa Reuters, citata de news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )