Libnet.ro
UNICEF

09:17

Cele mai periculoase locuri din lume, pe care este bine sa le eviti in aceasta perioada

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase locuri din lume, pe care este bine sa le eviti in aceasta perioada

Cu siguranta ca nimeni nu isi planifica o vancata in tari precum Coreea de Nord sau Irak, dar exista multe tari care sunt in topul preferintelor multor turisti si in care calatoria poate deveni periculoasa. continuă pe Adevărul

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

Cele mai puternice tari din lume. China urca pe locul al doilea, Marea Britanie coboara o pozitie, Romnia ramne pe locul 18 n Europa

Ce face o tara sa fie puternica: arsenalul de arme pe care il detine, puterea economiei, gradul de inovare tehnica. ? Niciuna in mod singular, ci cate putin din fiecare, sustin spaniolii de la Elcano Royal Institute, care calculeaza un indice agregat care masoara mai multi parametri- puterea economica, cea militara si soft presence, care cuprinde dezvoltarea culturala, turistica, sportiva si stiintifica. Potrivit raportului pe 2018, Statele Unite continua sa conduca topul celor mai puternice tari din lume, dar locul al doilea a fost furat britanicilor de catre China. Romania ocupa locul 49 mondial si 18 in Europa, arata datele Raportului.

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

15 August Sfanta Maria Mare. Cele mai puternice superstitii din popor

Una dintre cele mai mari sarbatori crestine din an, Sfanta Maria, Adormirea Maicii Domnului, cunoscuta popular ca Sfanta Maria Mare,este praznuita in fiecare an la data de 15 august. Popular, Adormirea.

Va fi reconfigurata una dintre cele mai periculoase intersectii de pe DN2 E85

Intersectia de pe DN2 E85 catre localitatea Florica, zona in care de-a lungul anilor s-au produs numeroase accidente grave a fi sistematizata. Administratorii drumului au decis ca acolo sa fie realizate benzi de circulatie suplimentare pentru cei care vor sa iasa de pe drumul national.

Cele mai cunoscute manastiri din Romania care poarta hramul Adormirea Maicii Domnului

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului 15 august) este un bun prilej pentru credinciosii ortodocsi sa mearga in pelerinaje la manastiri care au acest hram. Unele locuri au devenit deja adevarate atractii, zeci de mii de oameni participand la slujbele oficiate cu acest prilej.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

Fotomodelele cel mai bine platite din lume. Cum a ajuns sora vedetei Kim Kardashian cel mai bogat manechin

Cam cati bani iti aduce faptul ca areti bine si ca ai grija de corpul si tenul tau? Ei bine, daca transformi asta intr-o cariera poti sa ajungi sa faci milioane de dolari. Fotomodelul de pe locul 10 din topul celor mai bine platite manechine din lume are o avere estimata la 5,5 milioane de dolari. Averea locului I este de 4 ori mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )