Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai periculoase tari turistice din lume. Ce destinatii ar trebui evitate in aceasta vara

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase tari turistice din lume. Ce destinatii ar trebui evitate in aceasta vara

Forumul Economic Mondial a lansat recent raportul privind competitivitatea turismului in 136 de tari. Acesta include un clasament al sigurantei care se bazeaza pe prevalenta violentei si a terorismului,. continuă pe Antena3

Cele mai periculoase 10 tari turistice din lume: ce destinatii ar trebui evitate in aceasta vara

Forumul Economic Mondial a lansat recent raportul privind competitivitatea turismului in 136 de tari. Acesta include un clasament al sigurantei care se bazeaza pe prevalenta violentei si a terorismului.

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

Cum arata cel mai rapid papagal alergator din lume. A ajuns in doar cateva secunde la casuta lui (VIDEO)

Un papagal demonstreaza tuturor ca filmul Prinde-ma daca potiar fi trebuit sa-l aiba chiar pe el ca personaj principal. Cu toate ca putea sa zboare ca sa ajunga pana la colivie,.

De ce sunt interzise copiilor cele mai bogate fructe in vitamina C. Riscurile si beneficiile aromatelor capsuni

Capsunile sunt cele mai periculoase fructe din punct de vedere al alergiilor. Desi sunt bogate in antioxidanti, insa pe cat sunt de apetisante si gustoase, pe atat sunt de periculoase. Medicii nu recomanda capsuna in alimentatia copilului mai mic de un an, deoarece este un fruct cu un ridicat potential alergen.

Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evolutie spectaculoasa pentru Amazon!

Companiile de tehnologie Google, Apple, Microsoft, Amazon si Facebook ocupa primele 5 pozitii in Topul BrandZ 2017 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, conform clasamentului.

Medicii si asistentii, cele mai mari cresteri salariale din ultimul an

Majorarile salariale de care au beneficiat medicii si asistentii medicali chiar se simt in buzunarul cadrelor medicale, spun cei din sistem. Concret, un medic primar cu vechime in sistem ajunge sa castige, la ora actuala, intre 5. 000 si 6. 000 de lei, la care se adauga banii pentru orele de garda.

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Luanda si Hong Kong, cele mai scumpe orase din lume pentru expati

Hong Kong a depasit anul acesta Tokyo devenind cel mai scump oras pentru expati din Asia-Pacific si al doilea din lume, conform unui studiu publicat ieri de firma de consultanta ECA International, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Haos pe Aeroportul din Doha, dupa ce mai multe tari arabe au intrerupt relatiile diplomatice cu Qatar

E haos pe Aeroportul International Hamad de la Doha, zeci de zboruri fiind anulate sau redirectionate, luni dimineata,la doar cateva ore dupa ce mai multe tari arabe au anuntat intreruperea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )