Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii si asistentii, cele mai mari cresteri salariale din ultimul an

Adevărul Adevărul,
Medicii si asistentii, cele mai mari cresteri salariale din ultimul an

Majorarile salariale de care au beneficiat medicii si asistentii medicali chiar se simt in buzunarul cadrelor medicale, spun cei din sistem. Concret, un medic primar cu vechime in sistem ajunge sa castige, la ora actuala, intre 5. 000 si 6. 000 de lei, la care se adauga banii pentru orele de garda. continuă pe Adevărul

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Logan VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi.

Femeia Fantastica doboara recorduri: cele mai mari incasari ale unui film regizat de o femeie si debut peste Thor,Iron Man si Captain America VIDEO

RECORD Filmul Wonder Woman, regizat de Patty Jenkins, care a avut premiera in weekend, a devenit cel mai bine vandut film regizat de o femeie, depasind chiar lansarile unor filme celebre cu supereroi.

De ce au vandut rusii Alaska. Povestea uneia dintre cele mai mari tranzactii din istoria lumii

In 1867 Rusia a vandut teritoriul din nordul continentului american, denumit Alaska catre Statele Unite ale Americii, pentru suma de 7,2 milioane de dolari. insa in doar 50 de ani, americanii nu.

5 cele mai mari preconceptii pe care oamenii le au despre sex, potrivit terapeutilor: importanta masturbarii intr-o relatie si mitul orgasmului feminin

Orice terapeut sexual va va spune ca veti fi din ce in ce mai priceputi in pat pe masura ce veti invata mai multe lucruri despre sex. Daca sunteti dezinformati la acest capitol, este foarte posibil ca interactiunile fizice sa fie mai putin placute atat pentru voi, cat si pentru partener.

Romania, parte a celei mai mari tranzactii imobiliare din lume. Cine este cumparatorul

Fondul suveran al statului chinez China Investment Corporation CIC) a cumparat de la fondul american Blackstone spatiile de depozitare acumulate prin Logicor, inclusiv patru parcuri logistice si peste 100 de hectare.

Cum arata cele mai nou parc balnear din Ardeal

Cel mai nou parc balnear din Transilvania s-a deschis, zilele trecute la Dej: bazine cu apa dulce si sarata, bazin pentru copii, mini-pensiune, topogane, sauna. Un bilet la Parcul Balnear Toroc costa 15 lei.

VIDEO Un aisberg cat un sfert din Tara Galilor se mai tine de un fir de ata. Acesta ar urma sa fie in Top 10 cele mai mari aisberguri

O ruptura in raftul de gheata din sectiunea Larsen C va elibera un aisberg cat un sfert din Tara Galilor si va schimba imaginea Peninsulei Antarcticii, sustin expertii, potrivitThe Guardian. Totodata, specialistii nu pot confirma daca ruptura este produsa de schimbarile climatice.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Finantele au programat in luna iunie imprumuturi cu 40% mai mari decat in mai

Ministerul Finantelor a programat pentru luna iunie imprumuturi de 5,825 miliarde de lei de la bancile comerciale, cu peste 40% mai mari fata de luna anterioara, potrivit datelor citate de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )