Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani FOTO

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase castele din Europa

Cele mai frumoase castele din Europa. Uneori romantice, alteori de-a dreptul infricosatoare, castelele europene reprezinta destinatii de neratat pentru amatorii de calatorii.

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean sunt cele care atrag cei mai multi turisti an de an. Construite in diverse stiluri arthitecturale, dar cu un element comun: peisaju incredibil, aceste case se inchiriaza cu zeci de mii de euro pe luna.

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Cele mai jenante intamplari petrecute in timpul sexului: si barbatii plang cateodata

Corpul nostru alege, uneori, sa ne tradeze in cele mai nepotrivite momente, printre acestea regasindu-se clipele de pasiune din dormitor. De la flatulente, la lacrimi varsate in timpul sexului, lista scenariilor rusinoase este una lunga.

Morgan Stanley a facut cele mai mari disponibilizari din ultimii trei ani

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante institutii financiare din SUA, incepe sa simta presiunea masurilor de reducere de costuri, informeaza Bloomberg.

Pofta de dulce, dusmanul tacut din alimentatia zilnica. Cele mai sanatoase trei fructe care incetinesc imbatranirea

Desi am fi tentati sa credem ca toate fructele sunt sanatoase, spcialistii ne avertizeaza ca multe dintre ele au un continut ridicat de zahar. Este foarte important sa le alegem pentru alimentatia zilnica pe cele mai putin periculoase. Iata trei dintre fructele cu foarte putin zahar care nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic.

Cele mai mari sase ajutoare de stat au fost acordate, exclusiv, companiilor straine

Cele mai mari sase ajutoare de stat peste 100 milioane de lei/proiect) au fost directionate catre o singura industrie industria constructoare de masini), beneficiarii fiind exclusiv companii cu capital privat strain, potrivit unei analize a Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), privind ajutorele de stat din perioada 2007-2015.

Cat costa o garsoniera in marile orase ale Romaniei. Care este orasul cu cele mai scumpe locuinte din tara

Cat costa o garsoniera in marile orase ale Romaniei. Cele mai scumpe orase, in ceea ce priveste sectorul rezidential, sunt Cluj-Napoca si Bucuresti, unde pretul mediu pentru un metru patrat util depasise 1. 000 de euro la finele lunii februarie.

Cele mai tari bancuri cu parinti si copii. De ce tatal ii interzice lui Goguta sa se mai joace cu Shakespeare

Relatia dintre parinti si copii a constituit dintotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva dintre cele mai reusite bancuri cu aceste doua personaje.

Topul actorilor de la Hollywood care au jucat in cele mai multe filme proaste si clasamentul celor mai apreciati

Adam Sandler, Sylvester Stallone, Sharon Stone si Halle Berry sunt cateva nume sonore de la Hollywood a caror cariera le este marcata de numarul mare de filme care au dezamagit. La polul opus, Daniel Day-Lewis si Jennifer Lawrence se numara printre actorii care s-au bucurat de cele mai multe aplauze din partea criticilor de specialitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )