Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari sase ajutoare de stat au fost acordate, exclusiv, companiilor straine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai mari sase ajutoare de stat au fost acordate, exclusiv, companiilor straine

Cele mai mari sase ajutoare de stat peste 100 milioane de lei/proiect) au fost directionate catre o singura industrie industria constructoare de masini), beneficiarii fiind exclusiv companii cu capital privat strain, potrivit unei analize a Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), privind ajutorele de stat din perioada 2007-2015. continuă pe Ziarul Bursa

Morgan Stanley a facut cele mai mari disponibilizari din ultimii trei ani

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante institutii financiare din SUA, incepe sa simta presiunea masurilor de reducere de costuri, informeaza Bloomberg.

Bill Gates e un tip destept, dar a facut si greseli: care sunt cele mai mari gafe ale sale

Bill Gates este un tip foarte destept, iar asta nu e chiar o noutate. Totusi, multele sale miliarde nu il scutesc de riscul de a mai face si greseli uneori. Urmatoarea generatie de software interesant va fi pe Macintosh, nu pe computerul IBM, a spus Bill Gates, intr-un articol al BusinessWeek in 1984. Pe atunci, [].

A doua zi de proteste pentru profesori. Acestia ies din nou in strada pentru salarii mai mari

Sindicalistii din invatamant vor iesi in strada si marti, dupa ce luni, cateva sute de dascali au protestat in fata Guvernului pentru salarii mai mari. De altfel, miercuri vor protesta inclusiv sindicalistii din Administratie si cei din Sanatate, ei anuntand un miting comun, care se va desfasura in prima faza in fata Ministerului de Finante, apoi in fata Palatului Parlamentului.

Vanzarile de vacante pe litoralul romanesc, mai mari cu 50-60% fata de anul trecut

Vanzarile de pachete de vacanta pe liroralul romanesc pentru sezonul estival 2016 sun mai mari cu 50-60% fata de aceeasi perioada a anului trecut, sustine presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii, Corina Martin.

Profesorii au inceput protestul in fata Guvernului. Sindicalistii cer salarii mai mari

Profesorii incep luni protestele in fata sediului Guvernului. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere salarii mai mari pentru dascali si acuza Executivul ca.

Profesorii protesteaza in fata Guvernului. Sindicalistii cer demisia Executivului si salarii mai mari

Profesorii incep luni protestele in fata sediului Guvernului. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere salarii mai mari pentru dascali si acuza Executivul ca.

Cele mai tari bancuri cu parinti si copii. De ce tatal ii interzice lui Goguta sa se mai joace cu Shakespeare

Relatia dintre parinti si copii a constituit dintotdeauna subiectul a numeroase glume. Iata cateva dintre cele mai reusite bancuri cu aceste doua personaje.

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean sunt cele care atrag cei mai multi turisti an de an. Construite in diverse stiluri arthitecturale, dar cu un element comun: peisaju incredibil, aceste case se inchiriaza cu zeci de mii de euro pe luna.

Cele mai jenante intamplari petrecute in timpul sexului: si barbatii plang cateodata

Corpul nostru alege, uneori, sa ne tradeze in cele mai nepotrivite momente, printre acestea regasindu-se clipele de pasiune din dormitor. De la flatulente, la lacrimi varsate in timpul sexului, lista scenariilor rusinoase este una lunga.

Pofta de dulce, dusmanul tacut din alimentatia zilnica. Cele mai sanatoase trei fructe care incetinesc imbatranirea

Desi am fi tentati sa credem ca toate fructele sunt sanatoase, spcialistii ne avertizeaza ca multe dintre ele au un continut ridicat de zahar. Este foarte important sa le alegem pentru alimentatia zilnica pe cele mai putin periculoase. Iata trei dintre fructele cu foarte putin zahar care nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2397 seconds )