Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Antena3 Antena3,
Cele mai potrivite pozitii pentru fiecare incapere din casa

Pentru cine vrea cu adevarat sa-si condimenteze viata sexuala, site-ul Womansday. com propune o lista a celor mai potrivite pozitii sexuale, in functie de fiecare incapere din casa pe care decizi s-o incerci. continuă pe Antena3

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre victimele accidentului din Muntenegru

Romanii au ales ieri Antena 3 pentru a afla cele mai importante informatii despre romanii afectati de tragedia din Muntenegru. Antena 3 s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor informative, la nivelul.

Imagini care iti taie rasuflarea. Cele mai frumoase fotografii marca National Geografic, din 2013

Aceste fotografii sunt ca o fereastra catre o lume ireala, uluitoare, parca diferita de cea in care fiintam in fiecare clipa. o lume mai curata, neintinata de asprimea cuvintelor, imaculata si.

VIDEO Traseul mortii din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani: unul dintre cele mai frumoase si periculoase drumuri din Europa

Drumul european 65 care traverseaza Muntenegru este unul dintre cele mai frumoase din Europa, insa si unul dintre cele mai periculoase. Muntenegru este cunoscut pentru privelistile minunate pe care ti le ofera, insa si pentru infrastructura care prezinta riscuri majore: sute accidente au loc aici, E/65 fiind supranumit, pe buna dreptate, drumul mortii.

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

Romania, printre cele mai VULNERABILE tari la reducerea investitiilor. Vezi de ce.

Romania se numara printre tarile cele mai vulnerabile la scaderea investitiilor catre pietele emergente, din cauza dependentei de finantarea externa, potrivit unui raport al Institute of International Finance IIF), citat de Mediafax. Pentru acest an, investitiile straine pe pietele emergente sunt estimate la 1. 150 miliarde de dolari, in scadere cu 3% fata de nivelul din 2012, potrivit raportului prezentat miercuri de IIF, cel mai mare grup de lobby al industriei bancare la nivel .

Robbie Williams socheaza: I-as cumpara cele mai bune droguri fiicei mele

Cantaretul Robbie Williams a declarat ca ii va cumpara droguri fetei lui cand o sa creasca, pentru a fi sigur ca le consuma pe cele mai bune. Artistul de 39 de ani a fost internat in trecut la.

Romania, printre cele mai dependente tari de finantarea externa

Tara noastra reprezinta unul din statele cele mai vulnerabile la intrarile de capital privat strain, din cauza dependentei de finantare externa, se arata intr-un studiu al Institutului International de Finante IIF).

VIDEO Samsung Galaxy S4 si HTC One - Cat de bune sunt cele mai performante telefoane cand ruleaza Android pur

Samsung Galaxy S4 si HTC One au ajuns in magazinul Google Play Store in versiunea Google Edition, adica ruleaza doar Android direct de la Google. Iata cele mai importante detalii despre cele mai bune smartphone-uri cu Android, acum devenite si mai bune.

Care sunt cele mai frecvente greseli de alimentatie.

Cele mai frecvente greseli de alimentatie sunt excesul de calorii, consumul crescut de grasimi saturate carnuri procesate, unt, branza) si cele de tip trans alimente prajite, produse de patiserie, margarina), excesul de dulciuri, aportul crescut de sare si consumul abuziv de alcool. Toate aceste greseli creaza un dezechilibru caloric si nutritiv in organism, ceea ce conduce la o serie de boli cronice grave: boli cardiovasculare si cerebrovasculare, diabet zaharat, obezitate, dislipidemii .

FOTO. Cele mai frumoase locuri abandonate din lume.

Insulele Fiji, Parcul National Fiordland, Rio de Janeiro, Delta Okavango din Botswana, orasul francez Bordeaux sunt cateva dintre destinatiile pe care mari publicatii precum Forbes le considera drept cele mai frumoase locuri din lume. Exista, insa, si alte destinatii, din diferite colturi ale lumii, care nu beneficiaza de suficient de multa promovare si pe care turistii nu se inghesuie sa le viziteze. Sunt locuri abandonate, unele perfect conservate, altele simple ruine, dar care ascund, cel .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )