Libnet.ro
UNICEF

15:16

VIDEO Samsung Galaxy S4 si HTC One - Cat de bune sunt cele mai performante telefoane cand ruleaza Android pur

Adevărul Adevărul,
VIDEO Samsung Galaxy S4 si HTC One - Cat de bune sunt cele mai performante telefoane cand ruleaza Android pur

Samsung Galaxy S4 si HTC One au ajuns in magazinul Google Play Store in versiunea Google Edition, adica ruleaza doar Android direct de la Google. Iata cele mai importante detalii despre cele mai bune smartphone-uri cu Android, acum devenite si mai bune. continuă pe Adevărul

Cel mai scump HTC One costa 3.200 de dolari si are carcasa din platina

La numai o saptamana dupa ce Samsung Galaxy S4 a primit o versiune cu carcasa de aur, multumita companiei GoldGenie, a venit si randul HTC One sa fie rasfatat, potrivit slashgear. com.

HTC One trece la aur si platina

Cand spuneti HTC One, cu siguranta vorbiti despre un terminal pe care vi-l doriti. Dar daca adaugam ca poate fi cumparat si in varianta de aur si platina? Devine cu adevarat irezistibil? Cei de la Goldgenie, mari experti in bijuterii, au imbracat un HTC One in materiale pretioase, facandu-l o bijuterie, la propriu. HTC One imbracat in aur de 24 de karate este una dintre cele trei variante, si, asa cum era de asteptat, nu poate fi cumparat de oricine.

HTC One ar putea primi un frate cu Windows Phone 8

Cei de la HTC ar putea pregati o surpriza pentru fanii Windows Phone 8. Taiwanezii ar putea lansa o versiune de HTC One cu sistemul de operare al Microsoft, potrivit TechRadar.

Samsung Galaxy S4 pentru cel mai rapid Internet mobil a debutat in Coreea de Sud

Samsung Galaxy S4 este cel mai bun telefon cu Android, iar in Coreea de Sud tocmai a devenit mai bun. in aceasta tara a debutat cel mai rapid model de Galaxy S4 in retea 4G.

REVIEW Samsung Galaxy Note 8 - cea mai buna alternativa la iPad mini exista si ruleaza Android pregatit de Samsung

Samsung a raspuns, in 2010, tabletei iPad de la Apple cu un Galaxy Tab de 7 inci. Nu era chiar o tableta, Android nu era optimizat pentru acest dispozitiv, si nu era chiar o iPad killer. Acum, Samsung raspunde iPad mini cu Galaxy Note 8. Trei ani mai tarziu, Samsung reuseste sa livreze o tableta competitiva in fata uneia de la Apple.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )