Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai proaste 10 obiceiuri pentru linistea ta psihica

Antena3 Antena3,
Cele mai proaste 10 obiceiuri pentru linistea ta psihica

Publicatia Timea dezvaluit un top al celor mai proaste 12 obiceiuri intalnire la majoritatea oamenilor, care ne pot afecta in timp, daca nu sunt schimbate. PosturaFelul in care ne simtim af. continuă pe Antena3

FOTO. Cum arata plantele din care provin cele mai cunoscute condimente din lume

Ce-ar fi prajiturile fara scortisoara sau vanilie? Sau ce bucatarie din lumea asta ar putea exista fara piper? Sau cum ar putea sa bea indienii un ceai masala, daca nu ar avea cardamon, unul dintre cele mai importante ingrediente? Mirodeniile, fara de care viata de pe aceasta planeta, asa cum o stim acum, nu ar putea fi conceputa, sunt strans legate de Oceanul Indian.

Top 10 cele mai frumoase piese romanesti ale toamnei 2014!

E weekend si va propunem un Top 10 cu cele mai frumoase piese romanesti lansate recent, care cu siguranta vor.

Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Cele mai bune telefoane din China, in ciuda pretului lor scazut, sunt capabile de performante aproape la fel de ridicateca Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8). Pana in urma cu cativa ani, marcilechinezesti nu puteau concura cu marii producatori precum Samsung sau Apple care se zbateau constant pentru a obtine o cota de piata cat mai mare. intre timp situatia s-a schimbat dramatic, iar companii precum Oppo, Xiaomi, Huawei sau Lenovo se bat pe piata asiatica de la egal [].

Statistica: Afacerile din comert au urcat in primele 9 luni cu 7,4%, cele mai mari cresteri fiind in comertul cu produse nealimentare

Afacerile din comertul cu amanuntul au crescut in primele 9 luni din acest an fata de primele 9 luni din 2013) cu 7,4%, se arata intr-un comunicat transmis joi de Statistica. Cel mai mult au crescut vanzarile de produse nealimentare +11,1%), urmate de vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun +8,3%) si de comertul cu carburanti +0,2%).

MAI: Cele mai multe sesizari s-au inregistrat in mediul rural

Cele mai multe sesizari cu privire la alegerile prezidentiale s-au inregistrat in mediul rural, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Portocala: 10 beneficii pentru sanatate

Foarte iubite de atleti, portocalele sunt usor digerabile si ofera o explozie de energie. Nutritionistii chiar recomanda una-doua portocale pe zi pentru a te bucura de energie intreaga zi. Portocalele.

Dr Oz: Cele mai sanatoase 12 plante care te vindeca la domiciliu

Esti obosit sa tot incerci sa decodezi ceea ce scrie pe produsele din farmacii? Poate ca remediul natural pe care il cauti este la indemana ta. Iata 12 plante care te pot ajuta atat in cazul indispozitiilor, a congestiei.

Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai bune glume cu si despre candidati

Alegeri prezidentiale 2014. Romania isi alege presedintele astazi. Cetatenii au de ales intre 14 canidati. Cu cateva ore inainte de finalul primului tur de scrutin, pe retelele sociale au aparut si glumele despre alegeri.

Acesta este unul din cele mai ciudate cupluri. El cantareste 200 de kilograme, iar ea este slaba ca un fulg

Dragostea nu tine cont de infatisare. Acesti tineri par sa sparga orice bariere si dovedesc lumii intregi ca sentimentele lor sunt curate si frumoase. Ea este o femeie foarte curtata, dar cu toate astea nu ar.

Centrul de Resurse Juridice: Victor Ponta deruleaza o campanie care instiga la ura, facand apel la cele mai joase instincte umane

Centrul de Resurse Juridice CRJ) critica, marti, declaratiile premierului Victor Ponta, care a afirmat despre contracandidatul sau la prezidentiale Klaus Iohannis ca este un lucru, nu un om politic. Intr-un comunicat remis redactiei, CRJ avertizeaza ca un astfel de discurs este nu doar profund nociv pentru societatea romaneasca, cu potential de a instiga si invrajbi, mentinand populatia in zona instictelor primare, incapabila de a-i accepta drept egali pe cei diferiti prin religie, etnie, model familial, si pe toti aceia care in general nu se incadreaza in sablonul majoritarilor din granitele tarii, ci, mai mult, in momentul in care mesajul pentru tara este ca un contracandidat nu este om, orice devine posibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )