Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Adevărul Adevărul,
Cele mai proaste drumuri nationale din Romania sunt in judetul Vaslui

Judetul Vaslui se poate lauda ca are cele mai proaste drumuri din Romania. Practic, nu exista drum national care sa nu fie plin de gropi pe anumite portiuni. De cele judetene nici nu se mai pune problema, deoarece 80% dintre ele arata ca dupa razboi. continuă pe Adevărul

Cele mai proaste drumuri ale Banatului Montan

Drumurile spre Muntele Mic si Semenic, drumul judetean Resita-Gradinari, DN 57 Oravita-Moravita dar si DN 57 de pe Clisura Dunarii concureaza pentru cele mai proaste drumuri ale judetului Caras-Severin. Nu trebuie uitate nici Variantele de Ocolire Domasnea si Caransebes, care sunt mai mult inchise pentru reparatii decat deschise circulatiei.

Romania, ca la tara. Cele mai proaste drumuri si afacerile prin cares-au scurs sute de milioane de euro pe asfaltari

Problemele mici, dar numeroase ne transforma uneori o zi normala intr-un calvar. De multe dati ele incep cu drumul spre serviciu. Desi Statul ne incurajeaza indirect sa ne cumparam masini noi si sa le casam pe cele vechi, tot institutia care administreaza banii pe care ii platim lunar sub forma de taxe ne pune bete-n roate, la propriu. adevarul. ro va propune o vedere inspre cele mai proaste strazi din tara, drum national cu drum national.

Cum arata cele mai proaste drumuri din Salaj: unele n-au vazut niciodata asfaltul, altele sunt plombate anual, dar degeaba

Chiar daca pe drumurile nationale si judetene din judet s-a investit foarte mult in ultima perioada, o discutie cu reprezentantii transportatorilor si cu soferii din judet scoate imediat la iveala ca sunt drumuri, in special judetene, pe care e bine sa le ocolesti daca vrei sa nu treci, in fiecare saptamana, pe la mecanic.

Cele mai proaste drumuri din Prahova. Un drum forestier, cu rang de artera judeteana, leaga Prahova de Brasov

DJ 102 I, care face legatura intre Campina si Sacele, poate fi numit, pe buna dreptate, cosmarul oricarui sofer. Portiunea de drum pana la Valea Doftanei este blocata deseori de alunecarile de teren, pe cand bucata care ajunge la Sacele poate fi numita cu greu drum judetean pentru ca, in realitate, este doar un drum forestier, potrivit pentru off-road.

Lucrarile la cele mai proaste drumuri judetene si nationale din Satu Mare, incepute in campanie electorala si abandonate dupa

Drumul judetean DJ 109, cunoscut ca si Autostrada Oasului, este de ani de zile aproape impracticabil. Dupa ce firma care a castigat licitatia in 2010 a renuntat la lucrare, executand doar circa 30% din aceasta, santierul a fost inchis si este in acelasi stadiu si astazi, dupa mai bine de trei ani. intr- o situatie asemanatoare se afla si drumul national DN 19 F Satu Mare Apa.

Maramuresul, fruntas in topul judetelor cu cele mai jalnice drumuri

De ani buni de zile drumurile nationale din Maramures nu au mai fost reabilitate. in ciuda eforturilor depuse de primarii se pare ca pana acum acestea nu au reprezentat o prioritate pentru autoritatile competente.

Cele mai COOL 15 bai din lume!

Baia este unul dintre cele mai private locuri din casa, coltisorul in care ne putem destinde mintea, relaxa corpul si ne putem rupe de stresul cotidian. O cada plina cu spuma, lumanarele parfumate si o lumina difuza sunt doar cateva dintre ingredientele unor momente de relaxare perfecta, dupa o zi agitata. In plus, oamenii se simt intotdeauna fresh dupa un dus! Concluzia sunt foarte multe lucruri pe care baia le poate oferi, asa ca amenajarea ei trebuie facuta cu o atentie sporita, creativitate si inspiratie din plin. Continue reading .

Dupa Toyota si Lexus, problema covoraselor care blocheaza acceleratia ajunge si la Mercedes-Benz: 455 unitati ML din Romania sunt rechemate in service

Mercedes-Benz a demarat o ampla campanie de rechemare in service pentru 455 de exemplare Clasa M vandute in Romania deoarece covorasul de la sofer poate actiona asupra acceleratiei aceeasi problema care a bantuit imaginea Toyota si Lexus in 2011 si 2012.

FOTO Arad- Seleus si Arad Felnac, drumurile judetene cu cele mai multe gropi

Cele mai impracticabile drumuri din judetul nostru sunt Arad- Seleus si Arad Felnac. Este vorba despre doua drumuri judetene foarte circulate si pline de gropi.

FOTO Cele mai bantuite 10 locuri din lume. Povestea Turnului Londrei si a vizitatorilor de la Casa Alba

Exista anumite locuri - case, vehicule, drumuri intunecate, zone intregi - in care spiritele fara odihna continua sa duca o existenta ciudata, la limita dintre viata si moarte, dintre real si imaginar. Se manifesta prin sunete ciudate, dialoguri soptite si mirosuri neobisnuite. Ne inspaimanta prin aparitii infricosatoare si, uneori, chiar ataca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )