Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO Cele mai bantuite 10 locuri din lume. Povestea Turnului Londrei si a vizitatorilor de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bantuite 10 locuri din lume. Povestea Turnului Londrei si a vizitatorilor de la Casa Alba

Exista anumite locuri - case, vehicule, drumuri intunecate, zone intregi - in care spiritele fara odihna continua sa duca o existenta ciudata, la limita dintre viata si moarte, dintre real si imaginar. Se manifesta prin sunete ciudate, dialoguri soptite si mirosuri neobisnuite. Ne inspaimanta prin aparitii infricosatoare si, uneori, chiar ataca. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

Ele sunt cele mai populare 10 pagini romanesti pe Facebook

Printre cele mai populare pagini romanesti pe Facebook se numara branduri media, de ingrijire personala, dar mai ales artisti, potrivit clasamentului realizat de serviciul de monitorizare Facebrands .

TOP 10: cele mai bune aeroporturi europene

Cele mai bune zece aeroporturi din lume au fost numite in cadrul World Airport Awards 2012 . Timp de zece luni, peste 12 milioane de pasageri au fost intervievati despre 39 de produse si servicii, printre care check-in-urile, sosirile,.

FOTO Cele mai pacatoase orase din lume

Manama, New Orleans si Pattaya sunt doar trei din cele zece destinatii in care sexul, jocurile de noroc si drogurile sunt la ele acasa. Publicatia AskMen a realizat un clasament al oraselor care nu dorm niciodata, locuri in care decenta se confunda cu nuditatea afisata, iar libertatea cu nebunia servita, la gramaj, la colt de strada.

INS: Salubritatea si administratia publica au avut in T1 cele mai multe locuri de munca vacante

Rata locurilor de munca vacante a fost in primul trimestru de 0,66%, in crestere cu 0,11 puncte fata de trimestrul precedent, cele mai multe posturi neocupate regasindu-se in salubritate, distributia apei, gestionare deseuri si in administratia.

FOTO Bilant Bookfest, in exclusivitate. Cele mai vandute carti la salonul de carte

La Targul de Carte Bookfest, care s-a incheiat duminica seara, printre cele mai vandute carti se numara cea a lui Radu Beligan, intre acte, cu 1. 500 de exemplare cumparate. De asemenea, in topul vanzarilor se afla cartile lui Lucian Boia, volumul Mai romani decat romanii?, coordonat de Sandra Pralong, de Larry L. Watts.

Statul european care ascunde o comoara. Aici se afla cele mai mari rezerve de titei din Europa

Sub plantatiile de maslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de masline din lume, se ascunde o alta comoara: cele mai mari rezerve onshore de titei din Europa. Acestea rezerve de titei ofera.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )