Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai proaste filme din 2018: nici daca ai fi platit, n-ar trebui sa le vezi

Playtech Playtech,
Cele mai proaste filme din 2018: nici daca ai fi platit, n-ar trebui sa le vezi

Nu toti suntem perfecti si, drept urmare, nici operele pe care le facem, fie ele romane sau filme, nu sunt toate bune. Mai departe iti prezint cele mai proaste filme anului 2018. Filmele pe care. continuă pe Playtech

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume. Vezi daca se afla si Romania in top

Franta se afla pe primul loc in topul celor mai vizitate tari din lume. Aproximativ 84,5 milioane de turisti merg sa viziteze tara, fiind urmata apoi de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de.

Radu Paraschivescu, autor bestseller. Cele mai vandute titluri Humanitas in 2018

Orice om ii este teama. Un partid, doi ani si trei premieri de Radu Paraschivescu,volum aparut pe 1 noiembrie 2018, a atins vanzari de 8. 200 de exemplare in mai putin de doua luni, declara reprezentantii Editurii Humanitas.

Top 20 cele mai importante adjudecari la Artmark in 2018. Grigorescu - cel mai scump artist cu opere in valoare totala de peste 800.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2018 cel mai bine vandut artist roman in licitatiile organizate la Artmark, cu opere in valoare totala de 812. 000 de euro.

Care vor fi cele mai populare joburi in Marea Britanie anul viitor

Cele mai populare joburi din Marea Britanie vor fi asociate in 2019, cel mai probabil, unor profesii foarte bine platite, precum analisti in securitate cibernetica si specialisti in stiinta datelor, sugereaza autorii unui studiu realizat recent in.

VIDEO Cele mai frumoase politiciene din lume. Printre ele se afla si presupusa amanta a lui Vladimir Putin

Sunt frumoase, apreciate, dar si gata oricand sa-si puna la punct adeversarii politici si sa se implice in campanii istovitoare si de uzura. Este vorba despre politicienele incluse intr-un top devenit viral pe internet, vizionat pana in prezent de zeci de milioane de oameni din intreaga lume.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai potrivite MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai inspirate MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

Cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei Pestritu in 2018

Anul 2018 a fost unul complex pentru Adelina Pestritu, a fost anul in care a experimentat cele mai intense trairi si emotii, a trecut prin experienta sarcinii, a nasterii si a devenit mama. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, mereu chic, la moda si eleganta. Iata care au fost cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei in 2018.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai tari MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai calde MESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )