Libnet.ro
UNICEF

13:16

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

ADPM ADPM,
Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei Pestritu in 2018

Anul 2018 a fost unul complex pentru Adelina Pestritu, a fost anul in care a experimentat cele mai intense trairi si emotii, a trecut prin experienta sarcinii, a nasterii si a devenit mama. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, mereu chic, la moda si eleganta. Iata care au fost cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei in 2018.

Faze tari: Unul dintre cele mai frumoase momente cu Toma Caragiu: 'Cum sa mpodobesti bradul de Craciun'; Tehnologia care-ti spune ca ar trebui sa-ti faci dus pentru ca mirosi urt; Cum arata fata care nu s-a mai tuns de 10 ani.

Colindul Leroilea din Pogonesti Vaslui dateaza din paleolitic si este inscris in patrimoniul UNESCO. Colind unic in tara, Leroilea este cantat in ajun de Craciun, pana dupa miezul noptii, de doua cete barbatesti - profesionisti si amatori. in 12 zile din an, pe Pamant cade jumatate din cantitatea anuala de precipitatii. Un nou studiu arata ca in orice zona de pe glob jumatate din precipitatiile anuale au loc, in medie, in doar 12 zile.

VIDEO Muzica de Craciun pe sufletul romanilor. Cele mai frumoase colinde

Pentru sarbatoarea de Craciun, cel mai frumos fundal muzical este alcatuit din colindele Coralei Armonia, cel mai bun cor barbatesc din lume.

SARBATORI FERICITE! Cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN

Daca vrei sa le urezi ceva frumos celor dragi deCRACIUN,ai mai jos cateva exemple deMESAJE de CRACIUN pentru COPII, PARINTI si PRIETENI. Va doresc ca.

MESAJE DE CRACIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje de Craciun

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja.

MESAJE DE CRACIUN CLASICE. Cele mai frumoase mesaje

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja.

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai frumoase SMS-uri pe care le poti trimite

Sarbatorile de Iarna sunt momentul perfect in care sa le reamintesti celor dragi cat de mult ii iubesti. Trimite-le tuturor prietenilor si rudelor un MESAJ DE.

Top 20 cele mai importante adjudecari la Artmark in 2018. Grigorescu - cel mai scump artist cu opere in valoare totala de peste 800.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2018 cel mai bine vandut artist roman in licitatiile organizate la Artmark, cu opere in valoare totala de 812. 000 de euro.

MESAJE DE CRACIUN de trimis celor apropiati. Cele mai calde MESAJE DE CRACIUN

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja un.

Cele mai vechi piramide din lume nici macar nu sunt in Egipt

In secolul 20, colonistii danezi au fost primii europeni care au descoperit situl Gunung Padang, cel mai mare sit megalitic din Asia de Sud-Est. Ceea ce nu stiau era ca acolo era posibil sa se.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )