Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai proaste masini noi. Automobilele pe care nu trebuie sa le cumperi

Playtech Playtech,
Cele mai proaste masini noi. Automobilele pe care nu trebuie sa le cumperi

Cand vine vorba de masini noi, majoritatea clientilor se iau dupapopularitatea acestora. Dar asta nu inseamna neaparat ca sunt si bune. De multe ori popularitatea nu garanteaza si fiabilitatea unei masini noi. Cele mai proaste masini noi Vehiculele populare tind sa se incadreze in trei tabere. Acestea ar fi modele de la marcile in care . continuă pe Playtech

Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Capitala continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 214 - raportate in ultimele 24 de ore, in timp ce Suceava si Ilfov sunt judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de COVID-19. in ce judete numarul de bolnavi s-a dublat in 24 de ore

In ziua in care Romania a inretistrat un nou record de imbolnaviri de COVID-19, Bucurestiul continua sa fie pe primul loc la numarul de noi infectari cu SARS CoV2. Totusi, contrar trendului inregistrat la nivelul tarii, in Capitala, astazi au fost inregistrate cu trei cazuri mai putin decat in ziua anterioara: 211 fata de 214.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Unde s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID in ultimele ore

In Bucuresti, Cluj si Suceava s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, odata cu inregistrarea recordului negativ de cazuri din Romania.

Leguma cu multe beneficii pe care trebuie s-o consumi zilnic. Toti romanii o au in bucatarie

O leguma pe care toti romanii o au in bucatarie este o adevarata sursa de sanatate. Daca o consumi zilnic, poti spune adio colesterolului crescut si, cel mai important, mai ales toamna, te ajuta sa tii virusurile la distanta. Usturoiul, leguma cu multe beneficii pentru sanatate, a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru .

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul ramane pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Dolj pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Valcea pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetele Ilfov si Suceava sunt pe locul II cu acelasi numar de cazuri inregistrate in 24 de ore, iar judetul Cluj pe locul III.

Cea mai buna planta pe care trebuie s-o ai in casa. Este perfecta pentru respiratie

Este frumoasa, usor de ingrijit si o gura de aer curat pentru sanatate. Aceasta este planta pe care toata lumea ar trebui sa o aiba in casa. Planta ce nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa. Este recunoscuta pentru capacitatea de a curata aerul din incapere Cunoscuta sub denumirile de voalul miresei, planta paianjen, crinul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )