Libnet.ro
UNICEF

08:01

Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Capitala continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 214 - raportate in ultimele 24 de ore, in timp ce Suceava si Ilfov sunt judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri. continuă pe Hotnews

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Peste 200 de infectari in Capitala, doar in ultima zi

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romania a ajuns, marti, la 105. 298 de infectari si 4. 236 decese, dupa ce, in ultima zi, au fost depistate pozitiv inca 1. 111 de persoane, iar 51 de pacienti COVID-19 au.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetele Ilfov si Suceava sunt pe locul II cu acelasi numar de cazuri inregistrate in 24 de ore, iar judetul Cluj pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar judetul Valcea pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazuri confirmate pozitiv este pe zi ce trece mai mare. Judetul Bihor este pe locul II, iar judetul Prahova pe locul III.

Orban: PNL e pe primul loc dar dupa alegerile parlamentare e necesara formarea unei majoritati

PNL este pe primul loc in preferintele electoratului dar pentru a putea guverna este necesara, dupa .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! .

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Care este relatia dintre Adda si soacra ei: Nu am fost cele mai bune prietene

In poporul roman exista un mit care spune ca de cele mai multe ori soacra nu se intelege bine cu nora. La fel au stat lucrurile si in cazul faimoasei catrareteAdda. Asta, la inceput, pentru ca odata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )