Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai proaste 8 motive pentru care oamenii se casatoresc

Hotnews Hotnews,
 Cele mai proaste 8 motive pentru care oamenii se casatoresc

Oamenii cred, de obicei, ca se casatoresc din motive potrivite. Cuplurile autentice s-au dovedit a fi cele in care partenerii sunt indragostiti, exista atractie fizica si potrivire emotionala si intelectuala si valori similare. Insa, unii oameni ajung la altar din motive bizare. continuă pe Hotnews

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

Cele mai utile solutii pe Android care te fac mai eficient si nu stiai

Ca in orice alt sistem de operare popular, exista multe solutii pentru a fi mai eficient in utilizarea unui smartphone. Cand vorbim de trucuri Android, mai jos voi detalia o serie de gesturi surprinzator de utile si usor de retinut. Am intalnit foarte multi utilizatori de telefoane inteligente care au imbratisat cu doua maini ideea [].

Cele mai bune bancuri cu doctori. Ce face un barbat care isi gaseste sotia in pat cu medicul de familie

Dintotdeauna pe seama doctorilor, dar si a pacientilor s-au facut glume care starnesc zambete. Iata aici o selectie cu cele mai bune glume despre acestia.

Motivul uimitor pentru care unii oameni sunt mai des muscati de tantari

In aceasta perioada a anului, muscaturile de tantari reprezinta una dintre cele mai neplacute experiente. Cu toate acestea, unele persoane par neatinse de acest insecte, pe cand altele par sa fie.

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar acum si-a dezvaluit secretul. Cum de arata mereu tanara Tania Budi

Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar Tania Budi pare sa fi descoperit secretul tineretii vesnice. La 50 de ani, vedeta arata impecabil. Recent, fosta crainica si-a dezvaluit secretul,.

Romania, obligata sa creasca varsta de pensionare! De ce nu mai sunt bani pentru pensii

Costurile cu plata pensiilor cresc la nivelul intregii Uniuni Europene, motiv pentru care varsta medie de pensionare va creste cu aproximativ doi ani in urmatoarele patru decenii. Tari precum Danemarca, Italia.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie si da startul n Romania

TELEPILEPSY reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania, organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in vacanta

Blonda revine acasa dupa o vizita la Paris. - Imaginati-va, asa de culti sunt oamenii pe acolo, ca pana si maturatorii stiu franceza! .

Inventia unui cercetator romn n inteligenta artificiala a fost preluata de Intel n cele mai noi procesoare

Inventia unui cercetator roman in inteligenta artificiala a fost preluata de Intel, in ultimul procesor pe care l-a lansat. Procesoarele Loihi pot fi folosite la controlul robotilor, de exemplu, si aduc o autonomie mult mai mare decat exista in prezent, a explicat pentru HotNews. ro cercetatorul Razvan Florian. Concret, procesorul realizat de gigantul american foloseste un algoritm de invatare dezvoltat de cercetatorul roman la propriul institut de cercetare, de la Cluj. Procesoarele neuromorfice de acest tip au avantajul ca folosesc de pana la 1000 de ori mai putina energie decat procesoarele clasice, ceea ce va permite utilizarea lor eficienta pentru implementarea capabilitatilor de inteligenta artificiala in dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele sau tabletele, precizeaza institutul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )