Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai profitabile afaceri online. Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 de milioane lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din strainatate, arata datele centralizate de wall-street. ro pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

DPD Romania: IT, fashion si home deco, sectoarele care genereaza cele mai multe livrari pentru curieri

ITC, fashion, beauty, home deco si auto sunt industriile care au generat cele mai multe livrari pentru companiile de curierat romanesti in 2014, si care vor continua, in 2015, sa sustina peste 50% din business-ul curierilor de pe piata locala, arata datele DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de coletarie si curierat expres din Romania.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

Cele mai distractive zodii: care sunt nativii mereu pusi pe glume

Cele mai distractive zodii. Astrele au o influenta foarte mare asupra personalitatii unei persoane, iar unii nativi au fost inzestrati cu un talent remarcabil de a-i face pe ceilalti sa rada.

Cele mai bune documentare despre comunism

Cele mai bune documentare despre comunism. Istoria recenta a Romaniei poate fi studiata mai putin in manualele de specialitate si mai mult prin intermediul filmelor documentare care au fost realizate dupa 1989. Cele mai cunoscute si mai apreciate filme au devenit deja legendare si au fost realizate dupa sute si mii de ore de documentare si dupa amanuntite verificari ale arhivelor.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )