Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai bune documentare despre comunism

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune documentare despre comunism

Cele mai bune documentare despre comunism. Istoria recenta a Romaniei poate fi studiata mai putin in manualele de specialitate si mai mult prin intermediul filmelor documentare care au fost realizate dupa 1989. Cele mai cunoscute si mai apreciate filme au devenit deja legendare si au fost realizate dupa sute si mii de ore de documentare si dupa amanuntite verificari ale arhivelor. continuă pe Adevărul

Cele maibunefilmedesprerazboi din toatetimpurile VIDEO

Cele mai bune filme despre razboi din toate timpurile. Degradarea umana, disperarea care atinge cele mai inalte cote, masurile extreme,dar si devotamentul fata de patrie sunt doar cateva dintre aspectele surprinse in peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. Adevarul va propune astazi o lista a celor mai bune filme despre razboi din toate timpurile.

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari.

Cele mai bune statiuni din Costa Brava, pentru vacantele in familie

Prietenoasa cu cei mai mici membri ai familiei, cu plaje intinse si brodate de vegetatie, orase elegante si statiuni istorice, Costa Brava este cea mai inspirata alegere daca tanjesti dupa o vacanta linist.

Adevarul Live, ora 15.00: Cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le stie despre nou-nascut

In majoritatea cazurilor, viata cuplurilor care se intorc de la maternitate cu bebelusul se poate exprima printr-un singur cuvant: haos. Cu atat mai mult daca informatiile primite in maternitate sunt precare, cu atat mai mult daca nou-nascutul a venit pe lume inainte de termen. Discutam despre informatiile esentiale de care au nevoie aceste familii impreuna cu Diana Gamulescu, vicepresedintele Asociatiei Unu si Unu si mama de gemeni.

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

USM, in topul celor mai bune univesitati din Moldova pentru al cincilea an consecutiv. Ce loc ocupa in lume

Universitatea de Stat din Moldova ocupa primul loc in topul celor mai bune universitati din tara pentru al cincilea an consecutiv. Potrivit clasamentului mondial Ranking Web of Universities, USM se plaseaza pe locul 195 in Europa Centrala si de Est, pe locul 929 in Europa si pe locul 2. 868 in lume.

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de.

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2343 seconds )