Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Antena3 Antena3,
Cele mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani

Un cutremur puternic s-a produs, in aceasta noapte, in zona judetului Galati, fiind resimtit in mai multe orase din estul tarii. continuă pe Antena3

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

Cele mai mari tragedii din istorie, pe care omenirea le putea evita

In istorie nu exista daca. Si totusi, proiectam nostalgii peste momente din trecut care ar fi putut arata diferit. Din pacate nu au fost altfel, desi multe situatii tragice puteau fi evitate. Sa aruncam o.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

Exclusiv De la inceputul lunii martie s-au cumparat prin achizitie directa echipamente de protectie in valoare de aproape 130 milioane lei Cu cat au vandut mastile firmele care au avut cele mai mari contracte

De la inceputul lunii martie s-au achizitionat echipamente medicale de protectie si consumabile medicale, in principal masti de protectie, viziere, combinezoane si botosi, in valoare de aproape 130 milioane lei, toate prin achizitie directa. HotNews. ro a cautat in sistemul electronic de achizitii publice cele mai mari contracte incheiate prin aceasta procedura, pentru a afla cu cat s-au vandut mastile simple, cu 3 pliuri, si mastile FFP2, necesare personalului medical din prima linie.

Bilantul deceselor de COVID-19 in Romania a crescut la 575. Cea mai tanara victima are 21 de ani

Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a crescut, sambata dimineata, la 575. Cea mai tanara victima, dintre cele 8 anuntate de autoritati, este o tanara de 21 de ani, din Focsani, care avea si alte comorbiditati.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

N Uniunea Europeana, 17,1% din populatie traia in anul 2018 in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu numarul membrilor din gospodarie, pe primul loc in randul statelor membre fiind Romania, unde aproape jumatate din populatie 46,3%) traia in urma cu doi ani in gospodarii supraaglomerate, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cand folosesc si cand nu 20 de ani de experienta

In urma cu niste ani, un client important, de la una dintre cele mai mari companii din Romania, m-a rugat sa-i gasesc o asistenta. Avea un salariu de 3. 000europe luna net, dar putea sa-i dea si mai mult daca era nevoie.

Cele mai bogate gustari in fibre. Ce cantitati trebuie consumate pentru o sanatate de fier

Alimentele bogate in fibre sunt excelente pentru organism si ne ajuta sa tinem foamea departe pentru mai mult timp. Sunt substante de balast nedigerabile care pot sa-si indeplineasca rolul important in interiorul tractului digestiv tocmai pentru ca organismul nu le poate digera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )