Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

Adevărul Adevărul,
Cele mai puternice imagini suprinse la protestele din Romania ultimilor 10 ani au fost adunate intr-un singur album

O expozitie cu cele mai bune fotografii realizate la protestele care au avut loc in ultimii 10 ani in Romania poate fi vazuta la TIFF 2017. Imaginile sunt semnate de fotografi profesionisti si sunt incluse intr-un album intitulat Protest. Scurta istorie vizuala a miscarilor de strada din Romania ultimilor 10 ani. continuă pe Adevărul

Cele mai valoroase 100 de BRANDURI din lume. Evolutie spectaculoasa pentru Amazon!

Companiile de tehnologie Google, Apple, Microsoft, Amazon si Facebook ocupa primele 5 pozitii in Topul BrandZ 2017 al celor mai valoroase 100 de branduri la nivel mondial, conform clasamentului.

VIDEO Cele mai frumoase moschei si geamii din Dobrogea. Unde se roaga musulmanii in postul Ramazanului

In toate lacasurile de cult musulman din Romania au loc ritualuri specifice Lunii Sfinte a Ramazanului, 27 mai-25 iunie), cand musulmanii celebreaza postul ce semnifica revelarea Coranului catre Profetul Mohammad.

Rata somajului, la un minim istoric. In ce judete se gasesc cele mai multe locuri de munca

In luna martie, rata somajului de la noi din tara a atins un minim istoric. Romania are cel mai mic numar de someri din 1994 incoace, de cand se intocmesc statistici pe aceasta tema.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Una dintre cele mai luxoase destinatii turistice a devenit cel mai infricosator loc - VIDEO

Dezastrele naturale pot lasa in urma cele mai infricosatoare ruine. in Thailanda, exista o statiune turistica ce a fost complet abandonata in urma tsunamiului care a lovit in 2004.

Cele mai tari bancuri cu medici. De ce-i prescrie doctorul Viagra, cand Ion se plange de insomnie

Medicii sunt printre cele mai intalnite categorii de personaje in bancurile si glumele care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie dintre acestea.

Guvernul din Malaezia ofera 1.000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care arata cum se previne homosexualitatea

Guvernul malaezian a lansat un concurs video pe practici sanatoase de viata si ofera pana la 1. 000 de dolari pentru cele mai bune videoclipuri care explica modul in care sa evite homosexualitatea, in conformitate cu site-ul Ministerului Sanatatii, informeaza AFP.

Oscarurile fotografiei, in premiera la Timisoara. Imagini tulburatoare, chinuitoare si dureroase

Expozitia World Press Photo de la Muzeul de Arta din Timisoara include 145 de fotografii premiate care au reusit sa surprinda unele dintre cele mai puternice, expresive si emotionante stiri din intreaga lume in decursul anului trecut.

RUSINE, Finlanda! Doctorita Camelia Smicala, careia i s-au luat copiii, a fost CONCEDIATA. Demersurile si protestele din tara nu au avut niciun efect

Cazul doctoritei Camelia Smicala careia statul finlandez i-a confiscat doi din cei trei copii a facut valva in Romania, totul culminand cu o serie de proteste in ziua Sfintilor.

Cu cat sunt mai scumpe fondurile de investitii romanesti fata de cele mai mari vehicule investitionale din lume

Cele mai mari cinci fonduri de investitii din lume, cu active de 736 mld. dolari in administrare, isi taxeaza investitorii cu procente anuale extrem de mici, in general cuprinse intre 0,04% si 0,37%, insa unele dintre ele nici macar nu accepta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )